Libnet.ro
UNICEF

21:00

SUA: Rihanna, prima artista care depaseste 100 milioane de single-uri digitale vandute

B1 B1,
SUA: Rihanna, prima artista care depaseste 100 milioane de single-uri digitale vandute

Rihanna este prima reprezentanta a industriei muzicale nord-americane care depaseste 100 de milioane de single-uri digitale vandute. Cantareata este urmata in top de Tylor Swift 88 de milioane), Katty Perry. continuă pe B1

Coca-Cola creeaza prima reclama care iti da bautura gratis [VIDEO]

Cei de la Coca-Cola duc ideea de reclama la un alt nivel. Faptul ca au cele mai reusite campanii nu mai e de mult un element de noutate, dar noua modalitate de promovare a Coca-Cola Zero este cu totul si cu totul iesita din tipare. Cu scopul de a determina mai multi oameni sa incerce [] Coca-Cola creeaza prima reclama care iti da bautura gratis [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rezervele valutare de la BNR, in scadere cu peste 100 milioane euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei s-au redus in iunie cu 109 milioane euro -0,36%) fata de mai, pe fondul unor iesiri mai mari, constand in eliberarea rezervelor minime in valuta constitutite.

Centrale electrice din surse regenerabile de peste 100 milioane de euro, puse in functiune in perioada urmatoare

Mai multe centrale electrice din surse regenerabile cu o putere instalata cumulata de peste 60 MW si investitii totale de peste 100 de milioane de euro vor fi puse in functiune in perioada urmatoare, potrivit Transelectrica.

Centrale electrice din surse regenerabile in valoare de peste 100 milioane de euro, puse in functiune in Romania

Romania va beneficia, in perioada urmatoare, de mai multe centrale electrice din surse regenerabile, cu o putere instalata cumulata de peste 60 MW si investitii totale de peste 100 de milioane de euro. in perio.

Romania mizera: 4,8 milioane de romani sunt afectati de saracie, dintre care 1,4 milioane sunt copii

Aproape 4,8 milioane de romani sunt afectati de saracie, dintre care 1,4 milioane sunt copii, iar 687. 000 de persoane cu dizabilitati nu beneficiaza de servicii de specialitate, potrivit unui raport al Colegiului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )