Libnet.ro
UNICEF

23:00

SUA trimit 600 de militari in Polonia si tarile baltice

România Liberă România Liberă,
SUA trimit 600 de militari in Polonia si tarile baltice

SUA au decis trimiterea a aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice, pentru exercitii militare menite sa demonstreze solidaritatea tarilor NATO in contextul tensiunilor cu Rusia din cauza crizei ucrainene. continuă pe România Liberă

Statele Unite trimit 600 de militari in Polonia si in tarile baltice, pentru exercitii militare

Statele Unite au decis trimiterea a aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice, pentru exercitii militare menite sa demonstreze solidaritatea tarilor NATO in contextul tensiunilor cu Rusia din cauza crizei ucrainene. O companie de 150 de militari, din cadrul Brigazii aeropurtate 173 a armatei americane, stationata in Italia, urmeaza sa ajunga miercuri in Polonia.

Statele Unite trimit 600 de militari in Polonia si tarile baltice

Statele Unite au decis trimiterea a aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice. SUAanunta ca fortele armate vor fi trimise pentru exercitii militare menite sa demonstreze.

Statele Unite vor trimite 600 de militari in Polonia si tarile baltice

Statele Unite au decis trimiterea a aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice, informeaza AFP, citata de Mediafax. Scopul acestei actiuni este acela de a demonstra solidaritatea.

SUA va trimite 600 de soldati in Polonia si in tarile baltice

Departamentul american al Apararii a anun and tat astazi desfa and surarea rapida a 600 de solda and ti in Polonia and si in and tarile baltice pentru efectuarea unor aplica and tii militare comune cu aceste state, potrivit AFP and si Reuters.

Statele Unite trimit 600 de militari in Polonia si tarile baltice

Statele Unite ale Americii au trimis aproximativ 600 de militari americani in Polonia si in tarile baltice pentru a lua parte la exercitii militare comune, menite sa demonstreze solidaritatea tarilor NATO in contextul tensiunilor cu Rusia din cauza crizei ucrainene, potrivit Associated Press.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2688 seconds )