Libnet.ro
UNICEF

13:46

SUA: Venezuela este o amenintare pentru securitatea nationala

România Liberă România Liberă,
SUA: Venezuela este o amenintare pentru securitatea nationala

Administratia Statelor Unite a catalogat Venezuela drept o amenintare la adresa securitatii nationale si a dispus sanctiuni impotriva a sapte oficiali venezuelani, in cea mai grava disputa diplomatica de la inceperea mandatului presedintelui socialist Nicolas Maduro, in 2013, informeaza Reuters, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

UPDATE Klaus Iohannis l-a eliberat din functie pe consilierul prezidential pentru securitate nationala George Scutaru/ SURSE: Scutaru nu va fi numit in functia de sef al SIE, ci a fost demis din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul pentru eliberarea din functie a consilierului prezidential pentru securitate nationala Adrian-George Scutaru. Tatiana Niculescu Bran: George Scutaru a demisionat din motive personale. UPDATE: Potrivit informatiilor HotNews. ro, eliberarea din functie a lui George Scurtaru este o demitere in toata regula si nu anunta o numire intr-o functie mai importanta cum se vehiculeaza, de plida sefia Serviciului de Informatii Externe.

Presedintele Klaus Iohannis isi schimba consilierul pentru securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de consilier prezidential pentru securitate nationala a lui Adrian-George Scutaru si inlocuirea lui cu Ion Oprisor, care detinea.

Statele Unite au un nou inamic pe lista neagra

Presedintele american, Barack Obama, a emis un ordin executiv, luni, prin care a declarat statul Venezuela o amenintare pentru securitatea nationala si s-a declarat ingrijorat de felul in care regimul de la Cara.

Obama declara Venezuela o amenintare la adresa securitatii nationale a SUA

Presedintele american Barack Obama a emis luni un ordin neasteptat prin care declara Venezuela o amenintare la adresa securitatii nationale a SUA, sanctionand sapte responsabili venezueleni, fosti sau actuali.

Primul all-in-one curbat de la Samsung este disponibil pentru achizitie

Desi ar fi trebui ca Apple sa vina la inaintare cu un astfel de produs, unul dintre primele all-in-one-uri curbate a fost lansat oficial de Samsung. Anuntat pentru prima oara in urma cu cateva luni ce CES 2015, creatia din imaginea de mai sus este una dintre singurele din lume de acest tip. Produsul afinitatii [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )