Libnet.ro
UNICEF

17:00

SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au elevii despre subiectele de la ISTORIE.

România Liberă România Liberă,
SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au elevii despre subiectele de la ISTORIE.

Elevii claselor a XII-a au sustinut astazi probele scrise la matematica, respectiv istorie in cadrul examenului de bacalaureat 2013. O eleva de la profilul uman a Colegiului National Vasile Alecsandri din Bacau a declarat pentru Romania Libera: Subiectele mi s-au parut usoare, am terminat destul de repede. Sunt, insa, cativa colegi care nu au scris nimic la subiectul al treilea. Nu s-a putut copia, spune Diana. continuă pe România Liberă

SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au elevii despre subiectele de la MATEMATICA.

Elevii claselor a XII-a au sustinut, miercuri, astazi proba scrisa la matematica, din cadrul examenului de bacalaureat 2013. Citeste si SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au elevii despre subiectele de la ISTORIE Subiectele de la matematica mi s-au parut relativ OK, nu au fost usoare. Subiectul I mi s-a parut simplu, al II-lea mi s-a parut mai complicat, iar al III-lea mi s-a parut OK. Nu am putut sa ne consultam si nici sa copiem, a spus Daniel, elev la Colegiului National Vasile .

SUBIECTE BAC 2013. Ce parere au profesorii despre subiectele de la proba de limba si ...

Subiectele de la proba scrisa la limba si literatura romana din cadrul examenului de bacalaureat din acest an au fost accesibile tuturor elevilor, a declarat o profesoara de limba romana de la Colegiul National Vasile Alecsandri din Bacau pentru Romania Libera. Mi s-au parut ok subiectele, accesibile. Din cate am inteles, elevii nu se asteptau la poezie deoarece asta s-a dat si anul trecut. Acesta nu este insa un motiv pentru care sa nu fi facut nimic. Poezia a intrat in materia pentru .

BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la ISTORIE (model).

Examenele scrise de la bacalaureat continua, miercuri, cu proba scrisa a profilului. Astfel, elevii de la profilul uman sustin astazi examenul la istorie. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la MATEMATICA model) In documentele atasate la articol, gasiti modelele de subiecte disponibile pe site-ul Ministerului Educatiei. Peste 174. 000 de elevi care au terminat in acest an clasa a XII-a si absolventi care nu au promovat in seriile anterioare s-au inscris la proba .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013. Liceenii din Dolj au declarat ca subiectele la Matematica si Istorie au fost usoare

Absolventii clasei a XII-a au sutinut miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

SUBIECTE BAC 2013. Vezi AICI subiectele la Limba si literatura ROMANA.

Romanialibera. ro va prezinta subiectele si baremul la proba scrisa de Limba si Literatura romana- bacalaureat 2013, imediat ce acestea vor fi disponibile. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la LIMBA si LITERATURA ROMANA model) La subiectul al treilea la proba scrisa la Limba si literatura romana, elevii au avut de redactat un eseu pe tema simbolismului in literatura romana, conform unui cititor Rl. Elevii sustin, luni, proba scrisa la limba si literatura .

SUBIECTE BAC 2013. A picat VARIANTA 7! Vezi AICI subiectele la Limba si literatura ROMANA.

Romanialibera. ro va prezinta subiectele si baremul la proba scrisa de Limba si Literatura romana la examenul de Bacalaureat 2013. Elevii au primit varianta numarul 7. Citeste si BAC 2013. Vezi cum arata SUBIECTELE la LIMBA si LITERATURA ROMANA model) La subiectul al treilea la proba scrisa la Limba si literatura romana, elevii au avut de redactat un eseu pe tema simbolismului in literatura romana, conform unui cititor Rl. Elevii sustin, luni, proba scrisa la limba si .

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Bacalaureatul la Matematica si Istorie usor pentru unii, dezamagire pentru altii. Declaratia unui candidat din Slobozia : Cu siguranta o sa trec cu 6 la mate !

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate. Elevii au iesit din salile de examen unde au sustinut probele la Matematica si Istorie mult mai increzatori decat la prima proba scrisa.

SUBIECTE BAC 2013 profil UMAN. Vezi aici BAREMUL la proba scrisa la Limba si literatura romana.

Romanialibera. ro va prezinta baremele diferentiate la proba scrisa de Limba si Literatura romana la examenul de Bacalaureat 2013. Elevii au primit varianta numarul 7. Citeste si SUBIECTE BAC 2013 profil UMAN. A picat VARIANTA 7! Vezi aici SUBIECTELE la Limba si literatura ROMANA Descarcati aici baremul corespunzator profilului uman. Citeste si BAC 2013. Declaratie SOC a unui elev de la liceul Lazar: Am putut sa ne consultam intre noi Peste 160. 000 de elevi care au .

SUBIECTE BAC 2013 profil REAL. Vezi aici BAREMUL la proba scrisa la Limba si literatura romana.

Romanialibera. ro va prezinta baremele diferentiate la proba scrisa de Limba si Literatura romana la examenul de Bacalaureat 2013. Elevii au primit varianta numarul 7. Citeste si SUBIECTE BAC 2013 profil REAL. A picat VARIANTA 7! Vezi aici SUBIECTELE la Limba si literatura ROMANA Descarcati aici baremul corespunzator profilului real. Citeste si BAC 2013. Declaratie SOC a unui elev de la liceul Lazar: Am putut sa ne consultam intre noi Peste 160. 000 de elevi care au .

SUBIECTE BAC 2013 / Adevarul Live va prezinta subiectele la romana si rezolvarea lor

Subiectele la examenul de BAC 2013 la romana sunt prezentate si dezbatute la Adevarul Live, de profesorul de specialitate Ecaterina Stanca, de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )