Libnet.ro
UNICEF

09:30

Subiecte Matematica Bacalaureat 2015. Peste 154.000 de candidati sustin miercuri proba la Matematica si Istorie

Adevărul Adevărul,
Subiecte Matematica Bacalaureat 2015. Peste 154.000 de candidati sustin miercuri proba la Matematica si Istorie

Subiecte Matematica Bacalaureat 2015. Peste 154. 000 de absolventi ai clasei a XII-a sustin miercuri proba obligatorie a profilului, la Matematica sau la Istorie in functie de profilul absolvi. Astfel, absolventii de Real vor sustine proba la Matematica de la acalaureat 2015. Adevarul. ro va publica in timp real subiectele primite de elevi la Matematica Bac 2015. continuă pe Adevărul

Subiecte usoare la Bacalaureat 2015 Romana. Absolvent de liceu: Am descris un lenes ca mine

Subiectele la romana de la Bacalaureat 2015, considerate de multi absolventi vasluieni ca fiind accesibile, au dat mari batai de cap celor care s-au prezentat la examenul maturitatii mizand doar pe noroc.

BACALAUREAT 2015: Absolventii de liceu sustin astazi testul la Limba si Literatura Romana. Ministrul Educatiei transmite informatii pretioase candidatilor inscrisi

Astazi incepe prima proba scrisa a Bacalaureatului, cea la Limba si Literatura Romana. Va urma pe 1 iulie proba obligatorie a profilului, iar pe 3 iulie - proba scrisa la alegere. Afisarea.

BACALAUREAT 2015. Modele de SUBIECTE la MATEMATICA - proba scrisa

Elevii de clasa a XII-a de la profilul real vor sustine proba obligatorie scrisa a profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat, la Matematica. Proba la Matematica va avea loc in 1 iulie. Elevii de la profilul uman vor sustine acest examen la Istorie.

BACALAUREAT 2015. Modele de SUBIECTE la ISTORIE - proba scrisa

Elevii de clasa a XII-a de la profilul uman vor sustine proba obligatorie scrisa a profilului, din cadrul examenului de Bacalaureat, la Istorie. Proba la Istorie va avea loc in 1 iulie. Elevii de la profilul real vor sustine acest examen la Matematica.

Subiecte Istorie Bac 2015. Elevii sustin miercuri proba obligatorie a profilului

Subiecte Istorie Bacalaureat 2015. Elevii de la profilul umanist sustin miercuri proba obligatorie a profilului, la Istorie. De la ora 13. 30, Adevarul Live va rezolva subiectele impreauna cu profesorul de Istorie Corneliu Riegler, de la Colegiul National Bilingv George Cosbuc, din Capitala.

BACALAUREAT 2015. Cati elevi au fost ELIMINATI la proba de limba romana

74 de candidati au fost eliminati la proba scrisa de limba romana de la bacalaureat pentru frauda sau tentativa de frauda.

BACALAUREAT 2015. Liceenii se pregatesc pentru proba scrisa obligatorie: Istorie vs. Matematica. Vezi MODELELE de subiecte

Liceenii sustin, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului. Elevii de la profilul uman au examenul la Istorie, iar cei de la real, la Matematica.

Bacalaureat 2015 Limba Materna Maghiara si Germana Alba

Examenul de Bacalaureat 2015 Limba Materna va fi sustinut marti, 30 iunie. in Alba, aproximativ 100 de candidati s-au inscris la Bacalaureat Limba Materna Maghiara si Germana. Subiecte, rezolvari subiecte limba materna maghiara si germana Bacalaureat 2015, subiecte Bacalauteat 2015 maghiara, subiecte Bacalaureat 2015 germana, taote vor fi prezentate pe adevarul. ro.

Subiecte Limba Materna Bacalaureat 2015. Elevii sustin astazi proba la Limba Materna. La Germana, elevii au avut de caracterizat un personaj din Faust

Subiecte Limba Materna Bacalaureat 2015. Absolventii clasei a XII-a din randul minoritatilor nationale sustin astazi proba la Limba Materna. Adevarul. ro va publica in timp real subiectele primite de elevi la maghiara si la germana, iar la ora 15:00, Ministerul Educatiei va publica baremele de corectare.

Bacalaureat 2015 Romana Alba. Subiecte Romana Real

Bacalaureat 2015 Romana. Peste 3. 000 de tineri sustin examenul de Bacalaureat in Alba. Prima proba, cea la limba romana, va fi sustinuta in 29 iunie, proba la limba materna in 30 iunie, proba obligatorie in 1 iulie si proba la alegere a profilului in 3 iulie. Pe adevarul. ro se vor putea gasisubiectele de la Bacalaureat 2015 Romana, dar si rezolvarile, la putin timp dupa inceperea examenului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )