Libnet.ro
UNICEF

16:00

Subiectele zilei: Marian Vanghelie - viata si opera; Romania, tara nimanui: umilinta pentru bolnavi si scolari, respect doar pentru puscariasi - ultima lectie a guvernantilor; 20 de euro pacientul. O afacere imorala pe sanatatea romanilor

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Marian Vanghelie - viata si opera; Romania, tara nimanui: umilinta pentru bolnavi si scolari, respect doar pentru puscariasi - ultima lectie a guvernantilor; 20 de euro pacientul. O afacere imorala pe sanatatea romanilor

Rezultate Simulare Bacalaureat 2015. 6 din 10 elevi de clasa a XII-a au luat nota de trecere la romana. La matematica procentul este mai mic, dar superior celui din 2014 Elevii de clasa a XII-a si cei de clasa a XI-a au aflat joi. Comentariu: Intarziere simbolica Cancelarul a decis: Angela Merkel nu va fi prezenta la parada din 9 mai, de la Moscova, dedicata incheierii celui de-al Doilea Razboi Mondial. continuă pe Hotnews

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore pentru abuz in serviciu/ Alte patru persoane au fost retinute in acest caz/ Vanghelie: E tara denunturilor

Marian Vanghelie a fost retinut joi seara pentru 24 d eore de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie si dus in arestul Politiei Capitalei in dosarul privind atribuirea ilegala de lucrari publice. La iesire din sediul DNA, Vanghelie s-a multumit sa repete doar E Romania denunturilor, potrivit Agerpres. In acelasi caz, procurorii DNA au mai retinut patru persoane, printre care si primarul sectorului 5, iar iubita acestuia, Oana Niculescu Mizil a fost chemata si ea sa dea declaratii in fata procurorilor. Aceasta si-a dat demisia din functia de deputat pentru a nu bloca actul de Justitie. Procurorii DNA il suspecteaza pe Marian Vanghelie ca ar fi perceput un comision de 20% pentru contractele pe care Primaria Sectorului 5 i ar fi acordat firmelor controlate de Dumitru Marin, au declarat, pentru HotNews. ro, surse judiciare.

Marian Vanghelie venea in 2011, intr-o emisiune B1 TV, cu un ceas de 15.000 de euro: Acum DNA i-a confiscat ceasuri in valoare de 20.000 de euro (VIDEO)

Moment de colectie acum patru ani in studioul B1 TV, cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, in rolul principal. Invitat in emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV in data de 21 martie 2011, Marian.

Marian Vanghelie venea, in 2011, intr-o emisiune B1 TV, cu un ceas de 15.000 de euro: Acum DNA i-a confiscat ceasuri in valoare de 20.000 de euro (VIDEO)

Moment de colectie acum patru ani in studioul B1 TV, cu primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, in rolul principal. Invitat in emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV in data de 21 martie 2011, Marian.

Cristian Sima, noi dezvaluiri: Marian Vanghelie este blindat cu inregistrari compromitatoare pentru alti politicieni

Brokerul Cristian Sima a scris pe pagina sa de Facebook o poveste din targ despre viata de politician a lui Marian Vanghelie, cum a ajuns primar la Sectorul 5 si cat de stransa era relatia edilului cu Mircea Geoana. Sima a spus ca Vanghelie ar avea multe inregistrari compromitatoare cu politicieni, informeaza B1 TV.

Marian Vanghelie si Oana Mizil vor deveni parinti

Iubita primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, a anuntat, joi, ca este insarcinata, informeaza Mediafax.

Marian Vanghelie, dus la DNA pentru audieri. Nepotul lui Vanghelie a fost retinut

15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro. Nepotul sau si alte trei.

Legatura dintre denuntatorul lui Marian Vanghelie, Marin Dumitru, si televiziunile Antena 3 si Romania TV

Jurnalistii de la Flux24 prezinta legatura dintre denuntatorul lui Marian Vanghelie, omul de afaceri Marin Dumitru si televiziunile Antena 3 si Romania TV. Marin Dumitru are mai multe afaceri in Capitala, dar .

Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. Este suspectat ca a luat spagi de 90 de milioane de euro

15- Marian Vanghelie a fost retinut pentru 24 de ore. 15- Primarul Marian Vanghelie a fost dus la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a fi audiat. Vanghelie este suspectat ca a luat sp.

Dezvaluiri din dosarul lui Marian Vanghelie

Amanunte importante din dosarul lui Vanghelie au fost prezentate in emisiunea 100 de Minute. Potrivit documentui prezentat de Antena 3, iubita lui Marian Vanghelie, Oana Mizil, care a declarat recent ca nu are.

Marian Vanghelie: Tin legatura cu Klaus Iohannis prin Rares Bogdan. Ce spune jurnalistul despre acuzatii

Marian Vanghelie a fost interceptat de procurorii DNA in timp ce ii spunea unei persoane apropiate ca poate interveni la Klaus Iohannis prin intermediul realizatorului tv Rares Bogdan. Rares Bogdan a declarat, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )