Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectele Zilei: Romania a platit prima transa de 100 de milioane de euro pentru avioanele F-16 din Portugalia; Parlamentarii vor sa calatoreasca gratuit cu avionul in baza unui articol inexistent din Constitutie

Hotnews Hotnews,
 Subiectele Zilei: Romania a platit prima transa de 100 de milioane de euro pentru avioanele F-16 din Portugalia; Parlamentarii vor sa calatoreasca gratuit cu avionul in baza unui articol inexistent din Constitutie

Marmureanu: Cutremurul de zilele trecute nu poate fi un factor declansator pentru un seism puternic. Gheorghe Marmureanu. Monica Macovei: Parlamentul s-a substituit Justitiei! Europarlamentarul sustine ca senatorii care au votat pentru blocarea. continuă pe Hotnews

Posta vrea sa ia un credit de 100 milioane de lei pentru acoperirea restantelor din colectarea numerarului

Compania Nationala Posta Romana vrea sa contractateze un credit de 100 milioane de lei pentru acoperirea partiala a unor sume restante din activitatea de colectare a numerarului cash collection), costul imprumutului fiind estimat la 13 milioane lei pentru doi ani.

VIDEO MApN: Romania si Portugalia au semnat contractul de achizitie a 12 avioane F-16

Ministerul Apararii Nationale MApN) informeaza ca Guvernul Romaniei si cel al Portugaliei au semnat contractul de achizitie, in urma caruia 12 aparate F-16 modernizate, din excedentul Fortelor Aeriene Portugheze, vor intra in dotarea Fortelor Aeriene Romane. UPDATE Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat intr-o interventie telefonica la B1TV, ca programul in discutie inseamna nu doar achizitia avioanelor ci si modernizarea bazelor de pe care vor opera aeronavele, dar si pregatirea pilotilor. Programul mai inseamna si modernizarea avioanelor, care vor fi echipate cu motoare noi plus doua motoare de rezerva. Ministrul a precizat ca a fost platita deja prima transa, de 100 milioane de euro.

Subiectele Zilei: Cum sa-ti bati joc de 150.000: patinoarul ridicat in 2009 la Focsani a fost demolat; Procesele tortionarilor ar putea fi blocate la Curtea Constitutionala; Perspectiva demografica 2050: schimbari uluitoare, consecinte pe masura

Santaj de doua milioane de euro. Oameni de afaceri sechestrati si schingiuiti pentru taxe de protectie. Oameni de afaceri sechestrati. Granita dintre doua lumi. Punctul sudic din care incepe Coreea de Nord. Actuala administratie de la Seul intentioneaza sa amenajeze in.

Samsung, cel mai puternic investitor in parcuri solare din Romania dupa un proiect de 100 milioane euro

Parcul solar din Slobozia, judetul Giurgiu, a fost finalizat cu ajutorul unei investitii de 100 de milioane de euro din partea companiei sud-coreene Samsung, gigantul devenind astfel cel mai puternic investitor in.

ANCOM: Romania are peste 25,5 milioane de abonati la telefonia mobila si 4 milioane la telefonia fixa

Serviciile de comunicatii din Romania conecteaza in prezent in jur de patru milioane de abonati la telefonia fixa si peste 25,5 milioane de abonati la telefonia mobila, iar aproape jumatate din gospodariile din Romania au o conexiune la internet fix si peste 85% dintre ele un abonament la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale, releva datele furnizate miercuri de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), citat de Agerpres.

ANCOM: Romania are peste 25,5 milioane de abonamente la telefonia mobila si 4 milioane la telefonia fixa

Serviciile de comunicatii din Romania conecteaza in prezent in jur de patru milioane de abonamente la telefonia fixa si peste 25,5 milioane la telefonia mobila, iar aproape jumatate din gospodariile din Romania au o conexiune la internet fix si peste 85% dintre ele un abonament la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale, releva datele furnizate miercuri de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), citat de Agerpres.

ANCOM: in Romania sunt peste 25,5 milioane de abonati la telefonie mobila

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) informeaza ca, in prezent, in tara noastra exista peste patru milioane de abonati la telefonie fixa si peste 25,5 milioane de abonati la telefonie mobila, iar aproape jumatate din gospodarii au o conexiune la internet fix, peste 85% dintre ele avand abonament la servicii de retransmisie a programelor audiovizuale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )