Libnet.ro
UNICEF

14:30

Subiectele Zilei: Romanii nu mai au nevoie de pasaport pentru Republica Moldova; Ororile ascunse in inchisoarea CIA din Romania. Se faceau experimente pe oameni in centrele secrete de detentie; Inconstienta criminala a afaceristilor de fier vechi

Hotnews Hotnews,
 Subiectele Zilei: Romanii nu mai au nevoie de pasaport pentru Republica Moldova; Ororile ascunse in inchisoarea CIA din Romania. Se faceau experimente pe oameni in centrele secrete de detentie; Inconstienta criminala a afaceristilor de fier vechi

Detalii din culisele operatiei foarte complicate de la Istanbul a premierului Victor Ponta. De ce nu are voie sa mearga la Guvern. Nitu ii ancheteaza pe judecatorii constitutionali care au invalidat referendumul pentru demiterea lui Basescu. Caz unic in analele Justitiei. continuă pe Hotnews

Romanii nu mai au nevoie de pasaport pentru Republica Moldova. Decizia a fost aprobata de Guvernul de la Chisinau

Guvernul Republicii Moldova a aprobat in sedinta de astazi, 16 iunie, o hotarare prin care a anulat obligativitatea pasaportului la granita pentru cetatenii Uniunii Europene.

Subiectele zilei: Ce ascunde demonstratia de forta a lui Gabriel Oprea; Dezamagiti de falsii pro-europeni corupti, moldovenii intorc tara spre Rusia!; 1990. Cine e de vina pentru Joia groazei?

Trei mesaje in mai putin de o saptamana din partea Ambasadei SUA la Bucuresti. Statul de drept inseamna justitie egala pentru toti. Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a transmis, cu ocazia implinirii a 135 de ani de relatii diplomatice cu Romania, un mesaj in care sublinieaza din nou importanta unei justitii egale in Romania. Castelul bantuit de coruptia din justitie. Romania risca sa ramana fara unul dintre cele mai importante centre culturale. La marginea unui sat din Covasna se ascunde castelul Arcus. Pe la 1900, pe cand poza in salonul ei, delicatei baronese Maria Florescu-Bibescu de Szentkeresti nici nu-I trecea prin cap ca averea familiei sale avea sa fie disputata prin tribunale.

Subiectele Zilei: Imprumutam 433 de euro pe secunda, in timp ce baietii destepti albesc 15 euro pe secunda. Solutia ca cele 500 de milioane de euro din Romania clandestina sa ajunga si la tine; Moldova, vrajita de mafiotii Moscovei; DNA si taierea invest

Romania si concesiile care se pregatesc in favoarea Londrei Daca tarile din est, Romania si Polonia, care au cele mai mari migratii, nu vor ridica obiectii. Am vorbit cu mineri care regreta c-au fost manipulati sa bata oameni in '90 Pentru ca traiesc printre mineri, am vrut sa aflu chiar de la ei ce s-a intamplat cu un sfert de veac in urma.

Studiu Mercer: Bucurestiul, pe locul 178 in clasamentul modial al celor mai scumpe orase pentru expati

Potrivit unui studiu Mercer, Bucurestiul a coborat noua locuri, ajungand pe pozitia 178, in topul celor mai scumpe 207 orase de locuit pentru expati, informeaza Ziarul Financiar. Cercetarea, realizata in luna.

Bucurestiul a coborat pe locul 178 intr-o top al celor mai scumpe orase pentru expati

Bucurestiul a coborat 19 pozitii intr-un top al celor mai scumpe 207 orase pentru expati, pana pe locul 178. De altfel, orasele din Europa Centrala si de Est au scazut in clasament ca urmare a deprecierii monedelor locale fata de dolarul american,.

Numai de bine: Joaca, cea mai buna terapie pentru copii

Va mai amintiti cand erati mici si va jucati cu plastilina? Cand modelati diferite figurine, cand combinati culorile si formele? Eram pasionata sa modelez si, din pacate, puteam face asta numai in parc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )