Libnet.ro
UNICEF

09:00

Subiectiv: Acuzatiile DNA la adresa Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Subiectiv: Acuzatiile DNA la adresa Elenei Udrea

Razvan Dumitrescu a prezentat in editia de miercuri a emisiunii Subiectiv, cateva dintre acuzatiile DNA care ii sunt aduse Elenei Udrea, in dosarul Microsoft. in anul 2013, pe fondul cercetarilor efectuate de. continuă pe Antena3

Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea a ajuns la Camera Deputatilor. Zgonea revine in tara in aceasta seara pentru a convoca sedinta

Conducerea Camerei Deputatilor se intruneste maine sa decida cand se voteaza incuviintarea arestarii Elenei Udrea. Presedintele acestei camere, Valeriu Zgonea, se intoarce in tara chiar in aceasta.

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a Elenei Udrea si a lui Ion Ariton

Actualizare 10:19 Ariton nu comenteaza acuzatiile Contactat telefonic de ziarul BURSA, senatorul Ion Ariton nu a dorit sa comenteze acuzatiile aduse de DNA. --- DNA cere urmarirea penala si a fostului ministru al Economiei Ion Ariton, in dosarul Gala Bute, acuzat de participatie improprie la abuz in serviciu si folosire a influentei, in scopul obtinerii de foloase necuvenite. --- DNA cere aviz de la Camera Deputatilor, pentru inceperea urmaririi penale pe numele Elenei Udrea, acuzata de abuz in serviciu. --- * Un fost consilier al lui Udrea ar fi vizat, si el, de ancheta.

DNA cere arestarea preventiva a Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita/ DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft

Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, a transmis procurorului general cerere de incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea. Potrivit comunicatului DNA, faptele de care e acuzata Elena Udrea au legatura cu atribuirea si folosirea, presupus ilegale, a fondurilor din patrimoniul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului in perioada 2010 - 2012. DNA anunta ca extins cercetarile in cazul Elenei Udrea, pentru luare de mita. 21: DNA a cerut arestarea preventiva si in dosarul Microsoft, unde deja se impusese controlul judiciar. Ora 16. 42: Potrivit referatului DNA, procurorii o acuza pe Udrea de luare de mita pentru ca aceasta ar fi conditionat plata unor lucrari publice catre o companie privata Termogaz Company S. ) de sponsorizarea de 3 milioane de lei acordata de acea companie firmei lui Rudel Obreja, organizatorul Galei Bute. Or, procurorii sustin ca Udrea Elena avea un interes direct in organizarea galei Bute, urmarind obtinerea unor beneficii electorale prin asocierea imaginii cu cea a sportivului.

Ponta, despre cererea DNA de urmarire penala a Elenei Udrea

Presedintele PSD Victor Ponta a fost anuntat, luni, ca PSD vor vota toate solicitarile care tin de fapte penale sau incompatibilitati, inclusiv cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea.

DNA cere arestarea Elenei Udrea si in dosarul Microsoft

Laura Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), cere arestarea Elenei Udrea in dosarul Microsoft, acuzata de trafic de influenta, spalare de bani si fals in declaratii de avere, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Stefan Lungu, fost consilier al Elenei Udrea, adus la DNA

Stefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea in mandatul acesteia la Ministerul Dezvoltarii, a fost adus luni la DNA de catre anchetatori, dupa ce la locuinta sa din localitatea ilfoveana Corbeanca au fost facute perchezitii, in dosarul Gala.

DNA cere arestarea Elenei Udrea, in Dosarul Gala Bute. Deputatul, acuzat de luare de mita

Directia Nationala Anticoruptie a cerut, miercuri, sesizarea Camerei Deputatilor pentru incuviintarea arestarii preventive a Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, dupa ce.

Traian Basescu, despre declaratiile Elenei Udrea: imi este tare bine in mijlocul familiei

Fostul presedinte Traian Basescu nu a dorit sa comenteze afirmatiile acuzatoare ale Elenei Udrea la adresa sefului SRI, Florian Coldea, precizand ca deocamdata isi mentine decizia de a nu mai avea niciun fel de declaratii publice. Deputatul Elena Udrea spune ca l-a informat pe fostul sef al statului despre banii pe care i-ar fi cerut Florian Coldea fostului sau sot, Dorin Cocos, pentru finantarea televiziunii lui Sebastian Ghita.

UPDATE. Dosarul Gala Bute: Fostul consilier al Elenei Udrea, RETINUT. Lungu si Nastasia ar fi colaborat cu DNA - surse

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Stefan Lungu a fost retinut, marti dimineata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute, informeaza Mediafax.

Fostul consilier al Elenei Udrea Stefan Lungu, retinut de procurorii DNA

Fostul consilier al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii Stefan Lungu a fost retinut, marti dimineata, de procurorii anticoruptie, in dosarul Gala Bute. Lungu urmeaza sa fie prezentat la instanta cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )