Libnet.ro
UNICEF

11:30

Subiectiv: Sefa inaltei Curti nu are de gand sa plece

Antena3 Antena3,
Subiectiv: Sefa inaltei Curti nu are de gand sa plece

Sefa inaltei Curti, Livia Stanciu, a declarat, joi, ca nu are de gand sa renunte la functia sa, in urma scandaului RarincaSubiectul a fost dezbatut in editia de joi seara a emisiunii Subiectiv,. continuă pe Antena3

Sefa Inaltei Curti Livia Stanciu, reactie la scrisoarea lui Calin Popescu Tariceanu: Nu exista niciun motiv sa demisionez. Inspectia Judiciara va verifica daca, prin afirmatiile sale, Tariceanu a adus atingeri independentei justitiei

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie Livia Stanciu a declarat joi, reactionand la solicitarea de demisie facuta de presedintelui Senatului Calin Popescu Tariceanu, ca nu exista niciun motiv sa demisioneze. Sefa ICCJ precizat ca a fost sesizata Inspectia Judiciara pentru a verifica daca, prin declaratiile sale, Tariceanu a adus atingeri independentei sistemului judiciar.

O decizie a inaltei Curti tine in garajele Primariei Bistrita un utilaj de aproape 100.000 de euro

In prima faza, utilajul nu a fost folosit pentru ca in toata institutia nu se gasea niciun sofer care sa aiba calificarea necesara sa il conduca, iar acum masinaria este blocata de decizia inaltei Curti, care spune ca autoritatile locale nu pot sa mai ridice autoturismele parcate ilegal.

Subiectiv. Claudiu Saftoiu: Domnul Tariceanu a gresit

Calin Popescu Tariceanu ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa le inlature prin demitere ori demisie pe sefa inaltei Curti, Livia Stanciu. Tariceanu o acuza si pe sefa DNA ca a arestat-o preventiv.

Sefa ICCJ: NU exista niciun motiv sa-mi dau demisia

Scandalul iscat dupa achitarea Marianei Rarinca, femeia denuntata de sefa inaltei Curti pentru santaj, a ajuns la CSM. Sedinta in care ar fi trebuit sa se dispuna sesizarea Inspectiei Judiciare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )