Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subprefectul Ioan Gabriel Samoilescu a demisionat din motive personale

Adevărul Adevărul,
Subprefectul Ioan Gabriel Samoilescu a demisionat din motive personale

Ioan Gabriel Samolilescu, subprefectul judetului Hunedoara, a demisionat din functia detinuta de un an. El a precizat ca decizia a fost luata din motive personale. continuă pe Adevărul

Subprefectul judetului Hunedoara a demisionat, invocand motive personale

Subprefectul judetului Hunedoara, Ioan Gabriel Samoilescu, si-a dat demisia din functie, incepand din 1 mai, invocand motive personale, insa isi exercita in continuare atributiile pana cand va fi eliberat din functie prin hotarare de Guvern, a anuntat, luni, Prefectura Hunedoara, intr-un comunicat de presa.

Subprefectul judetului Hunedoara si-a dat demisia, din motive personale

Subprefectul judetului Hunedoara, Ioan Gabriel Samoilescu, si-a dat demisia din functie, incepand cu data de 1 mai, invocand motive personale, informeaza Agerpres. in momentul de fata, pana la adoptarea.

Subprefectul judetului Hunedoara a demisionat. Care este motivul

Subprefectul judetului Hunedoara, Ioan Gabriel Samoilescu, si-a dat demisia din functie, incepand din 1 mai, invocand motive personale, insa isi exercita in continuare atributiile pana cand va fi eliberat din functie prin hotarare de Guvern, a anuntat, luni, Prefectura Hunedoara potrivit Mediafax.

Cristian Zgabercea, suspendat la cerere din functia de producator general TVR, din motive personale

Cristian Zgabercea a fost suspendat la cerere, luni, din functia de producator general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), din motive personale, arata Mediafax.

Israel: Avigdor Lieberman a demisionat din functia de ministru de Externe

Avigdor Lieberman a demisionat din functia de ministru israelian de Externe. Totodata, Lieberman a anuntat ca partidul Yisrael Beiteinu, pe care il conduce, nu va face parte din noua coalitie guvernamentala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )