Libnet.ro
UNICEF

17:00

Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 525 de milioane de euro in primele patru luni

Adevărul Adevărul,
Subsidiarele din Romania au primit de la bancile-mama peste 525 de milioane de euro in primele patru luni

Bancile-mama au capitalizat subsidiarele din Romania cu 525,5 milioane de euro in primele patru luni ale acestui an, comparativ cu 12,94 milioane de euro in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), citate de Agerpres. continuă pe Adevărul

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara, in cadrul finalei prezentate de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro, oferit de Top Line, si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

George Popescu a castigat competitia Cel mai bun hairstylist din Romania! Coafura Fantezie ce a castigat Marele Premiu!

Cel mai bun hairstylist din Romania, reprezentantul noii generatii de specialisti, a fost desemnat aseara in cadrul finalei prezentata de Iuliana Tudor, un proiect initiat de hairstylistul Cristi Pascu. Cel care a obtinut cel mai bun punctaj la proba Coafura Fantezie este George Popescu. El a primit premiul de 3000 de euro oferit de Top Line si a fost aplaudat de peste 300 de invitati, printre care si multe vedete din showbiz.

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, model pentru celebrul stilist Franck Perez, la finala Cel mai bun Hairstylist din Romania!

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu a urcat ieri seara pe scena, in cadul finalei concursului Cel mai bun hairstylist din Romania, in calitate de model al celebrului stilist international Franck Perez, invitat special la prestigiosul eveniment.

Brunete sexy care au facut furori la finala Cel mai bun hairstylist din Romania

Mirela Popa, Adelina Pestritu, Anca Lungu si Albertina Ionescu sunt doar cateva dintre brunetele sexy care au facut furori, seara trecuta, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

Blondele superbe care au atras toate privirile la finala Cel mai bun hairstylist din Romania!

Valentina Pelinel, Giulia Nahmany, Dana Savuica si Corina sunt doar cateva dintre blondele superbe din showbiz care au atras toate privirile cu frumusetea lor, ieri seara, la finala concursului Cel mai bun hairstylist din Romania! .

BIAS 2015: Ultimele antrenamente pentru cel mai mare miting aviatic din Romania

Au mai ramas doua zile pana la cel mai mare miting aviatic din Romania, Bucharest International Air Show, ce va fi transmis in direct de Antena 3. Pregatirile si antrenamentele sunt in plina desfasurare pe.

Mircea Badea: Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat

Foarte multa lume din Romania ar avea nevoie de un Parlament adevarat care sa limiteze abuzurile, a declarat Mircea Badea. Parlamentarul este reprezentantul unor cetateni care l-au votat si raspunde.

Compania Ikea va deschide al doilea magazin din Romania

IKEA a cumparat, vineri, terenul destinat construirii celui de-al doilea magazin din Romania. Magazinul va fi deschis tot in Bucuresti, in zona bulevardului Pallady din sectorul 3, a anuntat retailerul suedez de mobilier si decoratiuni.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania: Corpul de magistrati simte de cativa ani inechitatile sistemului prin legile pe care Parlamentul le genereaza

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania AMR), Gabriela Baltag, a afirmat miercuri ca, de cativa ani, corpul de magistrati simte inechitatile sistemului - de la cele salariale la cele legate de promovare sau de numire, relateaza Agerpres.

Prsedintele Asociatiei Magistratilor din Romania: Urmarirea penala e superioara judecatii, asta e realitatea

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Gabriela Baltag, pune sub semnul intrebarii modalitatea de promovare a procurorilor DNA si DIICOT, in conditiile in care acestia castiga mai bine decat un.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )