Libnet.ro
UNICEF

08:30

Subsolul Spitalului CF 2 din Capitala, inundat din cauza furtunii (VIDEO)

B1 B1,
Subsolul Spitalului CF 2 din Capitala, inundat din cauza furtunii (VIDEO)

A fost prapad in mai multe zone din Capitala, dupa o furtuna de doar cateva minute, arata B1 TV. Au fost probleme pe Calea Dorobanti, in Pasajul Victoriei sau zona Garii de Nord. Aici, din. continuă pe B1

Tragedie pe Lacul Morii din Capitala. Un baiat a murit inecat, iar o fata se afla in stare grava la Spitalul Grigore Alexandrescu (VIDEO)

Tragedie pe Lacul Morii luni seara. Un baiat a fost gasit inecat in Lacul Morii din Capitala, potrivit B1 TV. De altfel, o adolescenta a fost recuperata din apa si, dupa resuscitari, aceasta a.

Mai multe strazi si bulevarde din Capitala si din judetul Ilfov raman marti fara curent electric. Care sunt acestea

Potrivit Enel, mai multe strazi si bulevarde din Bucuresti vor ramane fara curent electric in cursul zilei de marti, arata b365. Motivul acestei decizii este acela ca Enel Distributie Muntenia.

Patru angajati ai Centrului de plasament Sfanta Maria din Capitala au fost arestati la domiciliu, alti 10 sunt cercetati sub control judiciar

Dintre cei 14 angajati ai Centrului de plasament Sfanta Maria din Sectorul 1 retinuti vineri pentru ca ar fi furat din mancarea adolescentelor institutionalizate si le-ar fi internat in ospicii daca ii deranjau, patru au fost arestati la domiciliu, ceilalti fiind cercetati sub control judiciar, decizia nefiind definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )