Libnet.ro
UNICEF

14:30

Succes incredibil pentru Casa Verde in Salaj. Fondurile suplimentate s-au topit in doua ore

Adevărul Adevărul,
Succes incredibil pentru Casa Verde in Salaj. Fondurile suplimentate s-au topit in doua ore

Daca intr-o prima faza, Agentia pentru Protectia Mediului APM) Salaj a anuntat ca judetul va primi inca 25 la suta din bugetul initial, intr-un final, suplimentarea s-a dovedit una mult mai generoasa, de 33 de procente. continuă pe Adevărul

FOTO Noapte alba pentru Casa Verde. Sute de bihoreni cer finantare pentru sisteme ecologice de incalzire

Aproape 400 de persoane care vor sa obtina finantare prin Casa Verde s-au asezat la coada in fata Agentiei de Protectie a Mediului APM) Bihor, preluarea dosarelor fiind asigurata de doi angajati ai institutiei.

Programul Casa Verde pentru persoanele fizice, suplimentat cu 20 de milioane de lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a suplimentat cu 20 de milioane de lei bugetul alocat populatiei pentru programul Casa Verde, iar in aceste conditii 3. 000 de noi beneficiari vor putea accesa acest program, a anuntat miercuri MMAP.

Ministerul Mediului:Programul Casa verde clasic pentru persoanele fizice a fost suplimentat cu 20 de milioane de lei

Ministerul Mediului a luat astazi decizia suplimentarii bugetului alocat populatiei pentru Programul Casa Verde de la 60 de milioane de lei, la 80 de milioane de lei. Prin aceasta decizie, aproximativ 3. 000 de noi beneficiari vor putea accesa acest program, sustin reprezentantii ministerului.

Zeci de buzoieni asteapta in ploaie sa depuna dosare pentru programul Casa Verde

Peste 50 de persoane asteapta, si marti, in ploaie, in fata sediului Agentiei pentru Protectia Mediului APM) Buzau pentru a-si depune dosarele pentru programul Casa Verde, reprezentantii institutiei spunand ca pana acum au fost primite.

in spatele programului CASA VERDE exista o SCHEMA ASCUNSA! Este o MARE PORCARIE chestia cu firma care suporta ea banii pana ti-i da Statul

Pentru a obtine finantare prin programul CASA VERDE, oamenii au stat la coada in ultimele zile. in spatele acestui program, pare ca ar exista o schema ascunsa pentru ca altii sa faca multi.

Aproximativ 10.000 de persoane fizice pot beneficia de bugetul alocat in Casa Verde

Bugetul de 60 de milioane de lei alocat pentru persoanele fizice in cadrul Programului Casa Verde din acest an ar putea acoperi, in medie, solicitarile de finantare depuse de aproximativ 10. 000 de persoane, iar daca va fi cazul vom putea vorbi despre o suplimentare a programului, dar numai ce vom analiza modul de desfasurare din primele zile, a declarat, ieri, Istvan Jakab, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu AFM), citat de Agerpres.

Vesti bune in programul Casa Verde. Director APM: Ne-au anuntat telefonic despre o suplimentare cu 25-30%

Solicitantii care au ramas astazi in fata sediului APM strigand disperati Hotii! cand s-a sistat inregistrarea in program, la epuizarea fondurilor, au primit, in cele din urma, si vestea ca se suplimenteaza disponibilul pentru judetul Olt astfel incat sa se poata depune alte pana la 60 de dosare.

VIDEO. A doua dezbatere pentru Casa Alba a devenit o reglare de conturi. Clinton a castigat, dar meciul cu Trump a fost urat

Infruntarea dintre cei doi candidati pentru presedintia SUA a fost cea mai toxica din istoria prezidentialelor americane, dominata de replici violente legate de scandaluri. Republicanul si-a amenintat rivala cu inchisoarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )