Libnet.ro
UNICEF

19:30

Succes romanesc la Cannes: Filmul Comoara de Corneliu Porumboiu a primit premiul Un Certain Talent

B1 B1,
Succes romanesc la Cannes: Filmul Comoara de Corneliu Porumboiu a primit premiul Un Certain Talent

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, a primit premiul Un Certain Talent in cadrul sectiunii Un Certain Regard, la editia din acest an a Festivalului International de Film de la Cannes,. continuă pe B1

Succes romanesc la Cannes: Filmul Comoara de Corneliu Porumboiu a primit premiul Un Certain Talent

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, a primit premiul Un Certain Talent in cadrul sectiunii Un Certain Regard, la editia din acest an a Festivalului International de Film de la Cannes,.

VIDEO Corespondenta de la Cannes: Comoara de Corneliu Porumboiu primeste Premiul Un Certain Talent

Lungmetrajul lui Corneliu Porumboiu, Comoara, a fost distins cu Premiul Un Certain Talent in sectiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes de juriul prezidat de Isabella Rossellini. Premiul sectiunii a fost atribuit filmului islandez Hrutar/Rams, de Grimur Hakonarson.

Comoara lui Corneliu Porumboiu a castigat Un Certain Talent la Festivalul de la Cannes (VIDEO)

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, a primit premiul Un Certain Talent in cadrul sectiunii Un Certain Regard, la editia din acest an a Festivalului International de Film de la Cannes.

O comoara de film la Cannes 2015. Comoara lui Porumboiu e o bijuterie. Presa internationala o lauda

Joi, 21 mai 2015, la ora 11 dimineata a avut loc vizionarea pentru presa a celui mai nou film al lui Corneliu Porumboiu Comoara. Tot in sala Debussy, la ora patru jumate dupa amiaza a avut loc premiera oficiala a filmului. Sala a frematat de bucurie. Emotiile au fost puternice, la final o sala intreaga aplaudand indelung.

SUCCES la Cannes pentru Romania. Comoara lui Corneliu Porumboiu a primit premiul Un Certain Talent

Lungmetrajul Comoara, de Corneliu Porumboiu, a primit, sambata seara, premiul Un Certain Talent in cadrul sectiunii Un Certain Regard, la editia din acest an a Festivalului International de Film de la Cannes,.

Corneliu Porumboiu revine din nou victorios de la Cannes

La Festivalul de la Cannes, regizorului Corneliu Porumboiu i-a fost acordat premiul Un Certain Talent, pentru filmul Comoara. Din fericire pentru spectatorii din Romania, ei pot vedea in premiera filmul la doar cateva zile de la acest moment.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )