Libnet.ro
UNICEF

12:00

Sucevenii ies in strada dupa ce Guvernul a modificat legislatia penala

Adevărul Adevărul,
Sucevenii ies in strada dupa ce Guvernul a modificat legislatia penala

Dupa ce au protestat spontan marti noaptea in centrul Sucevei, oamenii au anuntat ca si azi, 1 februarie, se vor intoarce in fata Prefecturii Suceava, in jurul orei 17. 00, fiind foarte revoltati de modul in care Guvernul a modificat legislatia penala. continuă pe Adevărul

Dupa mai bine de patru ore de protest spontan marti noaptea, Clujul iese, din nou, in strada: Ceausescu n-a murit, este Dragnea travestit!

Dupa ce au protestat spontan marti noaptea mai bine de patru ore pe strazile Clujului, oamenii au anuntat ca si azi, 1 februarie, se vor intoarce in Piata Unirii in jurul orei 19. 00, fiind foarte revoltati de modul in care Guvernul a modificat legislatia penala.

VIDEO Guvernul a modificat legislatia penala prin Ordonanta de Urgenta

Guvernul condus de Sorin Grindeanu a adoptat, marti seara, ordonanta privind modificarea Codului Penal si a celui de Procedura Penala. De asemenea, Guvernul a adoptat si un proiect de lege privind gratierea.

Guvernul a modificat legislatia penala prin ordonanta de urgenta

Guvernul a dezincriminat, printr-o Ordonanta de Urgenta OUG) care nu a fost pe ordinea de zi, abuzul in serviciu, infractiune de care este acuzat, printre multi alti politicieni, si presedintele PSD Liviu Dragnea. Efectele OUG vor intra in vigoare peste cateva minute cand acesta va fi publicata in Monitorul Oficial. Sute de oameni protesteaza deja in fata Guvernului.

Premiera in Olt. Mai multi tineri protesteaza fata de legislatia penala adoptata de Guvernul PSD

Aproximativ 30 de persoane s-au strans miercuri dupa-amiaza in fata Prefecturii Olt, locul traditional de proteste.

ORDONANTA de urgenta ce modifica legislatia penala a fost PUBLICATA iN MONITORUL OFICIAL

Ordonanta de Urgenta adoptata marti seara de Guvernul PSD - ALDE a fost publicata in Monitorul Oficial in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 01. Era singurul lucru care mai lipsea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )