Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sulfina Barbu: Teodor Atanasiu ii face jocul lui Victor Ponta; Statutul PNL prevede sanctiuni

Hotnews Hotnews,
 Sulfina Barbu: Teodor Atanasiu ii face jocul lui Victor Ponta; Statutul PNL prevede sanctiuni

Teodor Atanasiu ar trebui sa raspunda in fata partidului pentru afirmatiile sale de la Bistrita, iar Statutul noului PNL prevede sanctiunile pentru astfel de situatii. Iata ce declara la RFI vicepresedintele liberal, Sulfina Barbu, dupa ce unele stenograme aparute in presa arata cum liderul PNL critica si ironizeaza vechiul PDL. continuă pe Hotnews

Sulfina Barbu cere sanctiuni: Atanasiu face jocul lui Ponta. Ar trebui sa raspunda in fata partidului pentru afirmatiile sale

Un mesaj intransigent a venit de la Sulfina Barbu, vicepresedinte din partea vechiului PDL, care a declarat ca, prin declaratiile facute, Teodor Atanasiu ii face jocul lui Victor Ponta si ca, daca e vorba despre.

Traian Ungureanu, dupa scandalul stenogramelor PNL:Teodor Atanasiu trebuie sa demisioneze.Are ocazia sa se intoarca acolo unde se simte bine, langa Victor Ponta

Liberalii!Ideea de baza ilustrata de Atanasiu in declaratiile inregistrate la Bistrita spune asa: numai fraierii negociaza onest iar noi nu sintem fraieri, a scris luni pe pagina sa de Facebook europarlamentarul Traian Ungureanu. Acesta a spus ca Teodor Atanasiu nu mai poate ramane in partidul pe care crede ca si l-a facut escrocind PDL. Nu mai e loc. Catalin Predoiu nu va infiinta, de dragul lui, un post de Ministru pentru Relatia cu PSD, in noul guvern.

Teodor Atanasiu, explicatii dupa stenogramele din vechiul PNL: Declaratiile au fost scoase din context. Daca vom face un guvern maine, premierul va fi Catalin Predoiu (VIDEO)

Vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat luni ca declaratiile aparute in spatiul public, referitoare la fuziunea vechiului PNL cu PDL, ca afirmatiile respective au fost facute intr-un spatiu privat si.

Teodor Atanasiu despre stenogramele in care ii asigura pe colegii din vechiul PNL ca Predoiu (PDL) nu va fi premier: A fost o discutie privata rastalmacita, lipseste contextul. Vasile Blaga: Nu mi-a facut nicio placere sa citesc stenograma respectiva

Teodor Atanasiu, vicepresedinte PNL, a spus luni ca recunoaste veridicitatea declaratiilor sale de la o sedinta din Bistrita cu liderii locali ai vechiului PNL, declaratii publicate de stiripesurse. ro, dar a spus ca declaratiile au fost scoase din context. A fost o discutie privata rastalmacita, a spus Atanasiu, cel care in sedinta cu liberalii le spusese ca Predoiu PDL) nu va fi pus niciodata premier de marele PNL.

Senatorul Teodor Atanasiu il acuza pe co-presedintele PNL Vasile Blaga ca nu vrea sa ajunga la guvernare

Co-presedintele PNL Vasile Blaga este acuzat de cel mai important lider al vechiului PNL, senatorul Teodor Atanasiu, ca nu vrea sa ajunga la guvernare, scrie stripesurse. ro. De asemenea Atanasiu mai spune ca singura.

Traian Ungureanu: Teodor Atanasiu nu mai poate ramane in partidul pe care crede ca si l-a facut escrocand PDL

Stenogramele in care liberalul Teodor Atanasiu afirma, printre altele, ca fuziunea PNL cu democrat liberalii a fost facuta doar pentru alegeri, continua spa provoace reacii printre politicieni. Europarlamentarul.

Stenogramele PNL. Cum se apara Teodor Atanasiu, dupa uneltirile pentru inlaturarea membrilor PDL

Vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, luni, referitor la stenogramele in care acesta a fost surprins vorbind despre inlaturarea democrat-liberalilor, ca discutiile din spatiul privat trebuie sa ramana in spatiul privat si discutiile publice sa ramana publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )