Libnet.ro
UNICEF

15:00

Summit-ul China - ECE transforma Romania intr-un jucator regional important

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Summit-ul China - ECE transforma Romania intr-un jucator regional important

Deputatul PSD Ana Birchall a declarat ca Summit-ul China - Europa Centrala si de Est ECE), organizat zilele acestea la Bucuresti, transforma Romania intr-un jucator regional important inclusiv in ceea ce priveste relatiile UE - China, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Romania nu poate decat sa castige din summit-ul China - Europa Centrala si de Est

Presedintele Traian Basescu a declarat, la RRA, ca Romania trebuie sa priveasca cu profesionalism summit-ul China - Europa Centrala si de Est, care este o sansa, el aratand ca, daca Guvernul va prezenta proiecte realiste si convingatoare, Romania nu.

Epoch Times nu a obtinut acreditare la summit-ul Europa Centrala si de Est China: Cred ca vom da Guvernul in judecata (VIDEO)

Epoch Times, singura publicatie din Romania, care transmite sistematic rapoarte si analize ale situatiei politice din China, nu a primit acreditare de la Guvern pentru participarea la summit-ul Europa Centrala si.

Summit-ul economic la Bucuresti: China, noua made in Romania?

Moment istoric in economia european-asiatica. Prezent astazi la cea de-a treia editie a Forumului economic si comercial China-Europa Centrala si de Est din Capitala, premierul chinez Li Keqiang vorbeste despre puterea colaborarii dintre China si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )