Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ei sunt candidatii pentru alegerile parlamentare. Vezi aici listele finale din Maramures

Adevărul Adevărul,
Ei sunt candidatii pentru alegerile parlamentare. Vezi aici listele finale din Maramures

Partidele politice si-au desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. in Maramures si-au depus candidaturile reprezentantii USL, ARD, PP-DD, UDMR, Partidului Popular Maghiar din Transilvania si cei ai Partidului Ecologist Roman. Iata cine se bate pentru posturile de senator si deputat de Maramures. continuă pe Adevărul

USL si ARD si-au depus listele de candidaturi pentru alegerile parlamentare. Vezi in text ce nume propun pentru Parlament USL si ARD

30 octombrie este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare. Hotnews. ro va prezinta lista integrala a candidatiilor USL si ARD pentru Parlament. Printre propunerile USL se numara Dan Voiculescu, Sebastian Ghita, Gigi Becali sau Victor Ciorbea in timp ce Alianta Romania Dreapta continua sa sustina poiticieni controversati ca Elena Udrea, Roberta Anastase, William Branza sau Mircia Muntean. Totodata, atat liderii USL cat si cei ai ARD au preferat sa-si asigure colegii sigure in loc sa intre in competitie reala cu adversarii politici.

Partidul lui Dan Diaconescu si-a anuntat candidatii pentru alegerile parlamentare. Vezi aici cine sunt !

Candidatii PP-DD Dolj si-au depus in urma cu o ora dosarele la Biroul Electoral Judetean. Acestia sunt convinsi ca vor obtine un scor bun la alegerile din data de 9 decembrie.

Marile blaturi pentru alegerile parlamentare. Unde si-au asigurat liderii politici colegiile eligibile. Antonescu candideaza in judetul lui Dragnea, acuzat de fraude la referendum

ARD si USL sunt pe ultima suta de metri cu impartirea colegiilor eligibile si stabilirea candidatiilor pentru alegerile parlamentare. La o analiza mai atenta lideriii partidelor politice si-au asigurat cele mai sigure colegii facand blat cu adversarii politici. Astfel, greii partidelor intra in cursa cu mandatele deja asigurate avand ca si adversari novici in politica sau cvasi-anonimi. Crin Anonescu, Victor Ponta, Vasile Blaga, Dan Voiculescu, Mihai Razvan Ungureanu sau Daniel Constantin candideaza fara teama ca vor rata un loc in Parlament. La fel si liderii din esalonul doi gen Relu Fenchiu, Gheorghe Flutur, Viorel Hrebenciuc sau Elena Udrea. Candidaturile vor fi depuse oficial peste doua zile. Vezi in text cum si-au asigurat unii lideri un loc in viitorul Parlament .

Victor Ponta si-a depus candidatura pentru alegerile parlamentare: Nu e vorba de contracandidati aici, ci sa ii conving pe oameni sa ma tina in echipa

Liderul PSDVictor Ponta si-a depus, marti seara, candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru Camera Deputatilor, in colegiul 6 din judetul Gorj, unde a mai castigat deja de doua ori.

Crin Antonescu si Liviu Dragnea si-au depus oficial candidaturile pentru alegerile parlamentare

Liderul PNL,CrinAntonescu, si-a depus candidatura pentru un post de senator in Alexandria, judetul Teleorman. Alaturi de el, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, si-a depus candidatura pentru un.

50.000 de euro, taxa de participare la alegerile parlamentare. Cum a obtinut un personaj fictiv un post de candidat la alegeri, in doar 24 de ore

000 de euro, taxa de participare pentru alegerile parlamentare. Jurnalistii de la Gandul au reusit, in doar 24 de ore, sa negocieze candidatura unui personaj fictiv pe listele PPDD intr-un colegiu de senator.

USL Cluj si-a prezentat candidatii pentru alegerile din decembrie, Uniunea doreste sa obtina 50% din mandate

USL Cluj si-a prezentat, duminica, cei 14 candidati la alegerile din 9 decembrie, liderii Uniunii sperand sa obtina cel putin jumatate din mandate. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a declarat,.

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul COVASNA.

Horia Grama PSD) si Marton Arpad UDMR) sunt cele mai cunoscute nume de pe listele candidatilor din judetul Covasna. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorHoria Grama, PSDRadita Palela, PSDEmil Pantelimon, PNLCorina Bote, PNL SenatMarius Obreja, PNL ARD Camera DeputatilorViorel Radu, Forta CivicaRobert Radu, PDLLiviu Comanici, PDLValentin .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul CLUJ.

In judetul Cluj, principalii candidati sunt Marius Nicoara si Mircea Jorj, din partea USL, si Adrian Papahagi si Alin Tise din partea ARD. Jurnalisul Rares Bogdan, de la Realitatea TV, s-a aflat pe listele de candidati ai PNL dar a declarat ca nu vrea un mandat de deputat la aceste alegeri. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorSteluta Cataniciu, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul GORJ!.

Colegiul 6 din Gorj este, probabil, cel mai disputat din intreaga tara. Aici candideaza premierul Victor Ponta si patronul OTV, Dan Diaconescu. Din partea ARD, in acest colegiu candideaza democrat-liberalul Nicolae Davitoiu. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorScarlat Iriza, PSDCamelia Kraibani, PSDVasile Popeanga, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )