Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sunt cele mai puternice ninsori din ultimii 10 ani. Autoritatile au decretat stare de urgenta

Antena3 Antena3,
Sunt cele mai puternice ninsori din ultimii 10 ani. Autoritatile au decretat stare de urgenta

Doua tari din America de Sud, unde acum este iarna, se confrunta cu urmarile unor ninsori deosebit de abundente. in Bolivia, doua persoane si-au pierdut viata intr-un accident provocat de ninsoare. continuă pe Antena3

Ce facem in weekend: Vezi care sunt cele mai interesante evenimente.

Gradele s-au mai domolit, dar asta nu inseamna ca numarul evenimentelor este mai mic, ba din contra am zice. In acest weekend avem festivaluri de arta si muzica, teatru si film, competitii sau petreceri care marcheaza finalul verii. Daca vreti sa plecati din Bucuresti, incepand de vineri avem concerte de jazz la Bran. Intr-un decor istoric si cultural-artistic de poveste, melomanii sunt invitati la trei zile de jazz european, de muzica contemporana si baroca. La Alba Iulia avem weekend .

Top: cele mai bune orase din lume pentru a locui

Melbourne este pentru al treilea an la rand desemnat cel mai bun oras pentru a locui, potrivit unui top intocmit deEconomist Intelligence Unit EIU). Iata clasamentul cu cele mai potrivite 10 orase.

Top: cele mai bune orase din lume in care ai putea locui

Melbourne este pentru al treilea an la rand desemnat cel mai bun oras pentru a locui, potrivit unui top intocmit deEconomist Intelligence Unit EIU). Iata clasamentul cu cele mai potrivite 10 orase.

Cele mai bune taverne din Lefkada.

Lefkada este in topul preferintelor destinatiilor de vacanta datorita plajelor superbe, a peisajelor pitoresti, dar si a specialitatilor culinare delicioase. Sunt atat de multe taverne si restaurante, incat e greu sa alegi la care sa te opresti. Iata o scurta lista cu restaurante si taverne unde se mananca foarte bine, portiile sunt generoase si serviciul excelent. Nu lenevi prea mult pe plaja, exploreaza insula si descopera-i frumusetile; insula are doar 35 de kilometri de la nord .

Valcenii au cele mai mici salarii din Oltenia

Angajatii din judetul Valcea sunt cei mai prost platiti din regiunea Sud Vest Oltenia. in luna iunie, un valcean a primit un salariu mediu net de 1 290 lei, cu 300 de lei mai putin fata de un angajat din judetul Gorj.

Jamie Oliver critica familiile sarace: in 7 cazuri din 10, cele mai sarace familii din Marea Britanie aleg cea mai scumpa varianta sa se hraneasca

Celebrul bucatar Jamie Oliver critica familiile sarace care, in opinia sa, cheltuiesc banii pe mancare scumpa in loc sa gateasca acasa, relateaza Huffington Post. in sapte cazuri din 10, cele mai.

Una dintre cele mai dorite femei din lume, din nou libera

Monica Bellucci si Vincent Cassel au decis sa puna capat mariajului lor, dupa 14 ani de casnicie.

Cele mai bune aplicatii de securitate pentru smartphone-urile Android si iOS.

Peste 85% dintre utilizatorii locali de smartphone-uri nu utilizeaza aplicatii mobile pentru securitatea acestor dispozitive. Printre cele mai mari riscuri specifice se numara accesarea neautorizata de date confidentiale si furtul informatiilor, dificultatea in localizarea dispozitivului prin GPS si imposibilitatea blocarii terminalului de la distanta, in cazul pierderii sau furtului. Cei mai multi dintre utilizatori nu vad dispozitivul ca pe o tinta a unor atacuri informatice si, in .

Manchester, orasul cu cele mai multe limbi straine vorbite

Orasul englez Manchester este cel in care se vorbesc cele mai multe limbi din lume raportat la numarul de populatie, potrivit unui studiu britanic recent, anunta publicatia franceza La Tribune.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, disponibil in Romania.

Huawei Ascend P6, cel mai subtire smartphone din lume, este disponibil din luna august in magazinele din Romania. Stilat si elegant, Huawei Ascend P6 are o grosime de numai 6,18 milimetri, un ecran de 4,7 inchi si cu un procesor quad-core K3V2E de 1,5 GHz, fiind o adevarata bijuterie in arena smartphone-urilor. Noul Ascend P6 are o camera foto de 8 MP, dotata cu tehnologia IMAGESmart Auto Scene Recognition, care ajuta utilizatorul in cele mai dificile scenarii fotografice. Terminalul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )