Libnet.ro
UNICEF

20:30

Surpriza neplacuta pentru Simona Halep, de ziua ei: Jucatoarea a fost nevoita sa abandoneze un meci, dupa ce a fost lovita de o minge

România Liberă România Liberă,
Surpriza neplacuta pentru Simona Halep, de ziua ei: Jucatoarea a fost nevoita sa abandoneze un meci, dupa ce a fost lovita de o minge

Perechea formata din jucatoarele de tenis Simona Halep si Jelena Ostapenko a abandonat, marti, meciul din primul tur al turneului de la Wuhan, dupa ce jucatoarea romana a fost lovita de o minge, in urechea stanga. continuă pe România Liberă

Ghinion pentru Simona Halep de ziua ei: Sportiva a fost lovita de o minge in ureche si a abandonat meciul de dublu de la Wuhan (FOTO)

Simona Halep implineste marti 25 de ani. Desi trebuie sa fie o zi de sarbatoare pentru sportiva din Romania, ghinionul a lovit. in timp ce juca in proba de dublu a turneului de la Wuhan,.

Adversara surpriza pentru Simona Halep la Wuhan

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wuhan. Aceasta e antrenata de doi romani, scrie Adevarul. ro. Yaroslava Shvedova, din Kazakstan, a invins-o azi in.

Adversar si o reintalnire surpriza pentru Simona Halep in optimi la Wuhan

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wuhan. Aceasta e antrenata de doi romani.

Simona Halep, la ceas de aniversare. Jucatoarea de tenis implineste 25 de ani

Simona Halep, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din Romania, implineste astazi 25 de ani! Simona isi serbeaza ziua de nastere la Wuhan China), acolo unde este calificata in.

Simona Halep si-a stabilit obiectivul pentru finalul de an. Ce spera sa mai realizeze jucatoarea noastra in 2016

Simona Halep va lau startul saptamana viitoare la turneul de la Wuhan, dupa care va merge la NBeijing, si foarte probabil la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

Simona Halep aniverseaza 25 de ani tot prin munca. Romanca se afla in plin turneu la Wuhan, iar organizatorii i-au oferit o super surpriza (VIDEO)

Simona Halep aniverseaza marti 25 de ani si cum in aceasta perioada romanca se afla in plin turneu in China, organizatorii turneului de la Wuhan i-au organizat o surpriza de.

Simona Halep, abandon la dublu dupa ce a fost lovita cu mingea in ureche

Jucatoarea Simona Halep a fost obligata sa abandoneze in meciul de dublu pe care l-a disputat alaturi de Jelena Ostapenko in primul tur la Wuhan Open.

Simona Halep ramane pe locul cinci in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep se mentine pe locul cinci in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA).

LIVE Simona Halep-Yaroslava Shvedova in turul 3 la Wuhan Open (miercuri, 7:00)

Simona Halep joaca impotriva Yaroslavei Shvedova din Kazahstan, miercuri dimineata de la ora 7:00, pentru un loc in sferturile turneului Wuhan Open, dotat cu premii totale in valoare de 2. 28 milioane de dolari.

Simona Halep a castigat duelul romanesc de la turneul de la Wuhan: Irina Begu a abandonat accidentata in setul 2

Simona Halep a castigat meciul disputat in turul doi al turneului de tenis de la Wuhan impotriva conationalei Irina Begu. Begu s-a retras in setul 2 la scorul de 6-3 2-0 pentru Halep.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )