Libnet.ro
UNICEF

09:30

Surse: 4 NOI MINISTERE iN GUVERNUL GRINDEANU

B1 B1,
Surse: 4 NOI MINISTERE iN GUVERNUL GRINDEANU

Structura Guvernului Grindeanu va fi schimbata. Potrivit unor surse politice citate de news. ro, vor exita 4 ministere noi, si anume: Turism, Ape si Paduri, Romanii de pretutindeni, IMM-uri si. continuă pe B1

Primele nume de ministri din Guvernul Grindeanu

Potrivit unor surse din PSD, guvernul Sorin Grindeanu va avea cel putin patru noi ministere fata de actualul Executiv: Turism, Ape si Paduri, Romanii de pretutindeni, IMM-uri si antreprenoriat, care vor deveni de sine statatoare, dupa ce pana acum au fost conduse de ministri delegati. Iata si primele nume vehiculate in partid pentru diverse ministere.

SURSE: Guvernul condus de Grindeanu va avea patru noi ministere/ Din guvern vor face parte alti ministri decat ar fi facut dintr-un cabinet condus de Sevil Shhaideh

Numarul de ministere din noul guvern PSD-ALDE care va fi condus de Sorin Grindeanu va fi mai mare decat cel din structura actuala, intrucat unele ministere vor fi sparte. Este vorba de ministerul pentru Romanii de Pretutindeni in prezent nu este minister plin ci un departament al MAE), ministerul pentru IMM-uri, ministerul pentru Ape si Paduri si ministerul Turismului, au precizat surse politice.

Grindeanu: Structura Guvernului si nominalizarile le vom discuta in forurile politice

Premierul desemnat al Romaniei, Sorin Grindeanu, a declarat, vineri seara, la Timisoara, ca structura viitorului Guvern va fi discutata saptamana viitoare, in forurile politice, intrucat este vorba despre un Cabinet politic.

Dragnea: Guvernul Grindeanu va fi putin diferit fata de cel pregatit pentru Sevil Shhaideh

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri seara, la Realitatea TV, ca Executivul pe care il va conduce Grindeanu va fi putin diferit fata de cel pe care l-ar fi condus Sevil Shhaideh. Dragnea a mai precizat ca noul Cabinet va fi format din oameni destul de noi, in care are incredere.

Nominalizarea premierului, RUNDA A DOUA! Nicusor Dan: USR NU VOTEAZA GUVERNUL GRINDEANU (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat, joi, pentru B1 TV, ca USR ramane partidul anti-sistem si ca nu va vota un Guvern condus de Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier. Nu vom vota un.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )