Libnet.ro
UNICEF

00:08

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierului Victor Ponta

B1 B1,
SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierului Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta, operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate. continuă pe B1

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierul Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

SURSE: Iohannis a cerut documentele medicale ale lui Ponta

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu vicepremierul Gabriel Oprea in contextul scrisorii premierului Victor Ponta privind numirea lui ca prim-ministru interimar, .

Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA. Cel mai probabil, va depune documente medicale

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA, informeaza B1 TV. Aceasta a venit sa depuna noi documente. Cel mai probabil este vorba de documente medicale. Victor Ponta este acuzat de evaziune fiscala,.

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European joi

Cazul premierului Victor Ponta, urmarit penal pentru fapte de coruptie, va fi discutat, joi, de Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European, potrivit ordinii de zi stabilite pentru 25 iunie.

Avocata lui Victor Ponta, la DNA pentru a prezenta documente privind neprezentarea premierului la audieri

Avocata premierului s-a prezentat, luni dimineata, la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a prezenta documente care sa justifice faptul ca Victor Ponta nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, intrucat este in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

Un membru CSM si-a cerut scuze pentru cazul Mariana Rarinca

Un membru al Consiliului Superior al Magistraturii isi cere scuze public pentru ceea ce s-a intamplat in cazul Marianei Rarinca. La inceputul sedintei a avut loc o discutie intre membrii Consiliului Superior al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )