Libnet.ro
UNICEF

22:00

Surse: Bercea Mondial a refuzat sa faca declaratii in fata procurorilor

B1 B1,
Surse: Bercea Mondial a refuzat sa faca declaratii in fata procurorilor

Bercea Mondial, pe numele spu adevarat Sandu Anghel, a refuzat, joi, sa faca declaratii in fata procurorilor in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe MIrcea Basescu de trafic de influenta, au afirmat surse. continuă pe B1

Surse: Bercea Mondial nu a dorit sa faca declaratii procurorilor DNA

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a dorit joi sa faca declaratii in fata procurorului in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe Mircea Basescu de trafic de influenta, potrivit unor surse judiciare, citate.

Bercea Mondial nu a dorit sa faca declaratii in fata procurorului, desi le spusese ziaristilor ca le-a dat bani lui Kovesi si Livia Stanciu (surse)

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a dorit joi sa faca declaratii in fata procurorului in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe Mircea Basescu de trafic de influenta, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Din duba care l-a adus la DNA din penitenciar, Bercea Mondial le spusese mai devreme jurnalistilor, prin geam, ca ar fi dat 2 milioane de euro pentru a fi scapat de inchisoare si ca in acest caz ar fi implicata sefa ICCJ, Livia Stanciu, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

VIDEO Bercea Mondial sustine ca le-a dat bani Laurei Kovesi si Liviei Stanciu

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost adus, joi, din penitenciar la DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe Mircea Basescu de trafic de influenta, transmite Agerpres. Din duba care l-a adus la DNA din penitenciar, Bercea Mondial le-a spus jurnalistilor, prin geamul masinii, ca ar fi dat vreo 2 milioane de euro pentru a fi scapat de inchisoare si ca in acest caz ar fi implicate sefa ICCJ, Livia Stanciu, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. UPDATE: Bercea Mondial nu a dorit sa faca declaratii procurorului surse).

Surse: DNA a preluat plangerea facuta de fiul lui Bercea Mondial impotriva lui Mircea Basescu

DNA Bucure and sti a preluat plangerea facuta de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, impotriva lui Mircea Basescu, au declarat, ieri, surse judiciare pentru presa.

Bercea Mondial, la intrarea la DNA: Am dat 2 MILIOANE de euro. Si Kovesi a fost implicata

Declaratii explozive facute de Bercea Mondial din duba politiei, la intrarea in sediul DNA. Acesta le-a spus reporterilor ca suma pe care ar fi dat-o fratelui presedintelui ar fi fost mult mai mare, de aproape 2.

UPDATE. Mircea Basescu a fost retinut, in dosarul de trafic de influenta in care este implicat Bercea Mondial

Mircea Basescu a fost citat sa se prezinte joi la DNA, in dosarul in care Florin Anghel a reclamat presupuse fapte de trafic de influenta care ar fi fost comise de fratele presedintelui, la audieri fiind asteptati si Bercea Mondial, sotia acestuia si Marian Capatana, potrivit unor surse judiciare.

UPDATE. Fiul lui Bercea Mondial, audiat la DNA Bucuresti, in legatura cu plangerea impotriva lui Mircea Basescu

Plangerea formulata de fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, impotriva lui Mircea Basescu, pentru trafic de influenta si inselaciune, a fost preluata de structura centrala a Directiei Nationale Anticoruptie DNA), au declarat surse din cadrul structurii pentru Mediafax.

Declaratia lui Bercea Mondial din penitenciar. Ce i-a promis nasul Mircea Basescu, acum cateva zile

Bercea Mondial a declarat in urma cu scurt timp din penitenciar ca Mircea Basescu i-a promis acum cateva zile ca-l va elibera pe ginerele sau. Bercea Mondial spune ca are probleme in penitenciarul Colibasi si ca.

Fiul lui Bercea Mondial si sotia sa, audiati la DNA in dosarul santajarii lui Mircea Basescu

Noi audieri sunt posibile astazi la sediul DNA din Bucuresti. Bercea Mondial va fi adus din arest pentru a fi audiat in dosarul in care Mircea Basescu il acuza de santaj pe fiul lui Bercea. Potrivit B1 TV, atat F.

Fiul lui Bercea Mondial si sotia sa, audiati la DNA in dosarul santajarii lui Mircea Basescu

Noi audieri sunt posibile astazi la sediul DNA din Bucuresti. Bercea Mondial va fi adus din arest pentru a fi audiat in dosarul in care Mircea Basescu il acuza de santaj pe fiul lui Bercea. Potrivit B1 TV, atat F.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2271 seconds )