Libnet.ro
UNICEF

12:30

Surse: Chiuariu si-a dat demisia din fruntea Comisiei Juridice.

România Liberă România Liberă,
Surse: Chiuariu si-a dat demisia din fruntea Comisiei Juridice.

Senatorulliberal Tudor Chiuariu si-a dat demisia din functia de presedinte al Comisiei Juridice, conform unor surse citate de B1. ro. Chiuariu a fost condamnat de ICCJ la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare, in dosarul Posta Romana, alaturi de fostul ministru al Comunicatiilor Zsolt Nagy, care a primit patru ani de inchisoare cu suspendare. Citeste si: Chiuariu vorbeste de CEDO, nu si de demisie Pentru Nagy, instanta suprema a dispus un termen de incercare de opt ani, iar pentru . continuă pe România Liberă

Surse: Tudor Chiuariu si-a dat demisia de la sefia Comisiei juridice a Senatului

Liberalul Tudor Chiuariu si-a dat demisia din functia de presedinte al Comisiei juridice a Senatului,incepand cu 1 februarie, au declarat, marti, surse politice, potrivit Agerpres. Conform surselor, Biro.

Declin total pentru Condescu: a fost dat afara si din fruntea sindicatele miniere

Marin Condescu si-a pierdut toate puterile in Gorj, dupa ce astazi a fost dat afara din fruntea Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia.

Chiuariu este singurul care poate decide demisia din Comisia juridica a Senatului.

Senatorul PSD de Suceava Ovidiu Dontu, membru al Comisiei juridice, a declarat sambata ca in cazul presedintelui Comisiei juridice, senatorul liberal Tudor Chiuariu, condamnat de ICCJ la 3 ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, acesta este singurul care poate lua decizia demisiei din functie, scrie Mediafax. Referitor la problema morala, Tudor Chiuariu este singurul ce poate lua o decizie in acest sens, a declarat Dontu intr-o conferinta de presa, subliniind ca demisia este un act .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )