Libnet.ro
UNICEF

12:00

SURSE. Crin Antonescu le-a transmis liberalilor sa nu se lase asupriti de PSD.

România Liberă România Liberă,
SURSE. Crin Antonescu le-a transmis liberalilor sa nu se lase asupriti de PSD.

Crin Antonescu le-a transmis national-liberalilor sa lupte in Guvern si sa nu se lase asupriti de social-democrati, potrivit unor surse citate de B1 TV. Liderul PNL le-a cerut membrilor partidului sa nu taca de teama ca ar putea pierde sustinerea PSD la alegerile prezidentiale de anul viitor. Mesajul a fost transmis in sedinta Partidului National Liberal ce a avut loc vineri. continuă pe România Liberă

Surse: Crin Antonescu le-a transmis liberalilor sa lupte in Parlament

CrinAntonescu le-a transmis national-liberalilor sa lupte in Parlament si sa nu se lase asupriti de social-democrati, potrivit unor surse citate de B1 TV. Stire in curs de.

Surse: Crin Antonescu le-a transmis liberalilor sa lupte in Guvern

CrinAntonescu le-a transmis national-liberalilor sa lupte in Guvern si sa nu se lase asupriti de social-democrati, potrivit unor surse citate de B1 TV. Liderul PNL le-a cerut membrilor partidului sa nu.

Noul Cod Rutier nu va fi introdus pe ordinea de zi a guvernului mai devreme de doua saptamani - Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat vineri ca la nivelul conducerii liberalilor s-a decis ca noul Cod Rutier sa nu fie introdus pe ordinea de zi a guvernului in urmatoarele doua saptamani, pentru a oferi mai mult timp dezbaterii publice.

Crin Antonescu: Daca ajung presedinte, il voi desemna premier pe Traian Basescu (VIDEO)

Crin Antonescu ar putea colabora fara probleme cu Traian Basescu. insa doar daca seful liberalilor ar fi presedinte, iar Traian Basescu ar fi in fruntea unui partid politic si ar castiga alegerile.

Crin Antonescu: Am primit deja un mesaj de la Traian Basescu si trandafiri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus vineri ca a primit deja, de la presedintele Traian Basescu, un buchet de trandafiri, desi ziua sa este sambata. Da, am primit deja mesaj de la Traian Basescu -.

Crin Antonescu: Clarificarile trebuiau sa vina din partea PSD, in PNL nimic nu a fost neclar

Crin Antonescu spune ca impacarea din USL, de dupa cearta din USL, exista doar in presa. Presedintele liberal spune ca discutia telefonica de marti cu Victor Ponta a incheiat procesul de clarificare de care.

Crin Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana

Crin Antonescu a declarat, vineri, in urma sedintei Biroului Permanent National al Partidului National Liberal, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Proiectul de lege tri.

Crin Antonescu: Parlamentarii PNL vor vota impotriva proiectului Rosia Montana (VIDEO)

Crin Antonescu a declarat, vineri, in urma sedintei Biroului Permanent National al Partidului National Liberal, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva proiectului Rosia Montana. Proiectul de lege.

Crin Antonescu: Nu am cerut niciun fel de garantie de la PSD privind candidatura la prezidentiale

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri ca a vorbit la telefon cu premierul Victor Ponta despre temele aflate pe agenda Parlamentului, despre comisia comuna Rosia Montana, subliniind ca discutia nu.

Crin Antonescu, intr-o sedinta cu liderii PNL din tara

Liderul PNL Crin Antonescu discuta, la aceasta ora, la Palatul Parlamentului, cu membrii Biroului Permanent National in cadrul sedintei lunare a acestui for.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )