Libnet.ro
UNICEF

17:31

Surse: Florian Coldea a fost audiat la Parchet in dosarul deschis dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita

B1 B1,
Surse: Florian Coldea a fost audiat la Parchet in dosarul deschis dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita

Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, a fost audiat saptamana trecuta, la Parchetul general in dosarul deschis de procurori in urma dezvaluirilor facute de Sebastian Ghita, potrivit unor. continuă pe B1

Surse: Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, ar fi fost audiat in dosarul deschis in urma acuzatiilor lansate de fugarul Sebastian Ghita

Fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii SRI), Florian Coldea, ar fi fost audiat ca martor, in dosarul deschis de procurorii de la Parchetul General, dupa acuzatiile lansate de fostul deputat Sebastian Ghita, intr-o serie de inregistrari video.

Florian Coldea, audiat de Parchetul General in dosarul deschis dupa dezvaluirile lui Sebastian Ghita

Generalul in rezerva Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului SRI, a fost audiat, saptamana trecuta, de procurorii Parchetului General, in dosarul in care se fac cercetari pentru abuz in serviciu privind inregistrarile lui Sebastian Ghita, au declarat astazi surse judiciare pentru News. ro.

Florian Coldea, audiat la Parchetul General in dosarul privind inregistrarile lui Sebastian Ghita

Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii, a fost audiat la Parchetul General, in dosarul in care se fac cercetari in urma inregistrarilor publicate de fostul deputat Sebastian Ghita, au confirmat, reprezentantii biroului de presa al PiCCJ.

Florian Coldea, audiat la Parchetul General in dosarul privind inregistrarile lui Sebastian Ghita

Florian Coldea, fost prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii, a fost audiat la Parchetul General, in dosarul in care se fac cercetari in urma inregistrarilor publicate de fostul deputat Sebastian Ghita, au confirmat pentru Agerpres reprezentantii Biroului de presa al Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ).

Fostul premier Petre Roman a fost audiat, la Parchetul de pe langa iCCJ, in dosarul Revolutiei. Roman: Orice situatie care incearca sa pateze imaginea Revolutiei imi da un sentiment de respingere totala

Fostul prim-ministru al Romaniei, Petre Roman, este audiat la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este audiat de procurorii militari in dosarul Revolutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )