Libnet.ro
UNICEF

10:30

Surse: Grecia ar putea organiza alegeri anticipate, pe fondul impasului in discutiile cu creditorii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Grecia ar putea organiza alegeri anticipate, pe fondul impasului in discutiile cu creditorii

Guvernul Greciei ar putea decide convocarea alegerilor parlamentare anticipate pentru a depasi impasul negocierilor cu creditorii internationali, afirma un oficial guvernamental elen citat de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Oficial grec: Atitudinea creditorilor ar putea forta Grecia sa tina alegeri anticipate

Guvernul de stanga al Greciei poate recurge la alegeri anticipate in cazul in care creditorii internationali nu-si imblanzesc conditiile pentru reforma, a declarat vineri ministrul adjunct al Securitatii Sociale, Dimitris Stratoulis.

Gorghiu: Este necesara organizarea de alegeri anticipate in Romania

ACTUALIZARE 17:35 Co-presedintele PNL Alina Gorghiu, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa, ca este necesara si actuala acea propunere pe care PNL a facut-o cu catva timp in urma, necesitatea organizarii de alegeri anticipate in Romania. * Oprea: Romania nu trebuie sa intre intr-o criza politica prin schimbarea premierului * Zgonea: Motiunea de cenzura este prost scrisa, va strange doar 190-200 de votanti.

Gabriela Podasca (PSD): Apelul Alinei Gorghiu pentru organizarea de alegeri anticipate este o incitare la criza politica

Deputatul PSD Gabriela Podasca sustine ca nu exista niciun motiv pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate, iar apelul Alinei Gorghiu, copresedintele PNL, in acest sens reprezinta o incitare la criza.

PNL cere alegeri anticipate. Gorghiu: E nevoie de un parlament care sa traga in aceeasi directie cu guvernul si cu presedintele

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca organizarea alegerilor anticipate este necesara si actuala, transmite Mediafax. Pentru declansarea anticipatelor, Gorghiu a spus ca liberalii sunt in stare de orice sacrificiu si ca ii vor cere in fiecare zi demisia lui Victor Ponta.

Surse: Grecia propune reducerea tintei de excedent bugetar primar si reforma TVA

Autoritatile elene propun, in planul de reforma inaintat creditorilor Greciei, o tinta de excedent bugetar primar de 0,8% din PIB pentru anul curent, respectiv de 1,5% in 2016, cu mult sub obiectivele stabilite in programul de salvare elaborat de guvernele precedente, spun surse apropiate situatiei, citate de Reuters. Sursele mentioneaza ca propunerile creditorilor in acest sens sunt: 1% din PIB in 2015 si 2% in 2016.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )