Libnet.ro
UNICEF

16:00

Surse: Klaus Iohannis va anunta oficial la ora 18.00 noul director al SRI

Adevărul Adevărul,
Surse: Klaus Iohannis va anunta oficial la ora 18.00 noul director al SRI

Europarlamentarul PNL Eduard Hellvig va fi numit director al SRI, pe locul lasat liber de George Maior. Potrivit unor surse prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis va face anuntul oficial in conferinta de presa pe care o va sustine la Cotroceni incepand cu ora 18. Eduard Hellvig este unul dintre cei mai apropiati oameni ai presedintelui, insotindu-l pas cu pas in campania electorala. continuă pe Adevărul

Surse: Klaus Iohannis il va propune pe Eduard Hellvig la sefia SRI. UNPR il sustine pe liberal

UPDATE: Potrivit unor surse, partidul condus de vicepremierul Gabriel Oprea, UNPR, il va sustine pe Eduard Hellvig la votul din Parlament pentru preluarea sefiei SRI. Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa il.

Klaus Iohannis: L-am propus pe Eduard Hellvig in functia de director al SRI / Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca l-a propus pe liberalul Eduard Hellvig in functia de sef al Serviciului Roman de Informatii, afirmand ca acesta prezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile sefului statului.

Klaus Iohannis il propune oficial pe Eduard Hellvig la sefia SRI: Reprezinta garantia unui parcurs de europenizare pentru SRI. Despre SIE discutam altadata (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, joi, in cadrul unei declaratii de presa de la Palatul Cotroceni, ca a decis sa il propuna pe liberalul Eduard Hellvig in fruntea SRI, asa cum se zvonea in presa cu.

Klaus Iohannis face declaratii la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa de la ora 18:00, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Declaratiile presedintelui vin dupa ce, joi, Klaus Iohannis a efectuat o.

Ora 11:00 Klaus Iohannis, in vizita la Inalta Curte, la invitatia judecatoarei Livia Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis merge miercuri, la ora 11:00, in vizita la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in invitatia presedintei acestei institutii, judecatoarea Livia Stanciu, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis solicita noi consultari

Presedintele Klaus Iohannis a initiat procesul de consultari interinstitutionale pentru elaborarea Strategiei Nationale de Aparare, anunta Administratia Prezidentiala, potrivit Agerpres. Din initiativa.

Klaus Iohannis, la Digi24: Exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, la emisiunea Jurnal de seara de la Digi24, moderata de Luca Niculescu, ca exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul. Pe de alta parte, intrebat cum lucreaza Guvernul Ponta, Iohannis a raspuns: Asa cum am promis: institutional corect. Nici mai mult, nici mai putin. ) Nu exista nici o colaborare politica, pentru ca provenim din zone doctrinar diferite. Dar discutam probleme foarte concrete care tin de Romania. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statului.

Presedintele Klaus Iohannis merge in vizita la iCCJ, la invitatia Liviei Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis va face, miercuri, la ora 11. 00, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei iCCJ), la invitatia presedintei acestei institutii, Livia Stanciu, potrivit programului.

Ion Cristoiu: Asa cum l-a sfatuit Traian Basescu, Klaus Iohannis a inceput sa puna presiune pe Victor Ponta!

Dupa ce Klaus Iohannis a fost criticat in nenumarate randuri ca este practic inexistent in peisajul politic mioritic, jurnalistul Ion Cristoiu remarca o revenire in forta a sefului statului. Klaus.

Klaus Iohannis, despre furnizarea de arme Ucrainei: Livrarile de armament duc la amplificarea conflictului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la un post de televiziune, ca optiunea privind furnizarea de arme Ucrainei trebuie lasata pentru mult mai incolo deoarece livrarile de armament duc intotdeauna la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )