Libnet.ro
UNICEF

21:30

Surse: Klaus Iohannis, in vizita pe litoral

România Liberă România Liberă,
Surse: Klaus Iohannis, in vizita pe litoral

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri, in Constanta, unde efectueaza o vizita neoficiala in Neptun, potrivit unor surse, citate de ziuaconstanta. ro. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis se afla pe litoral. Seful statului s-a indreptat catre Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns miercuri, 3 iunie, pe litoral. Este prima vizita pe care presedintele statului o face la malul marii, in calitate de presedinte.

Klaus Iohannis se afla la Neptun

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Neptun, si a mers la vila de protocol din statiune, el aflandu-se pentru prima data pe litoralul romanesc dupa ce a devenit sef al statului, scrie Mediafax.

Klaus Iohannis, in vizita neoficiala la Neptun: Presedintele a mers la vila de protocol din statiune

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dupa-amiaza, la Neptun, si a mers la vila de protocol din statiune, potrivit unor surse locale citate de Mediafax. Aceasta este prima vizita pe care presedintele Klaus.

Atacuri in rafala la DNA, inalta Curte, CSM, instante judecatoresti: PSD distruge justitia pentru Dan Sova, iar Klaus Iohannis da mesaje pe Facebook

Presedintele Klaus Iohannis este din nou in central unor critici pentru modul in care a reactionat dupa ce parlamentarii l-au scapat, marti, de arrest pe senatorul Dan Sova. Seful statului s-a limitat la a.

Printul Charles a facut o vizita la Palatul Cotroceni si a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Update 18. 10: Printul Charles a plecat de la Cotroceni, dupa o vizita oficiala de 30-40 de minute. Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1.

Ministrul german al Apararii face joi o vizita la Bucuresti: Ursula von der Leyen se va intalni cu Klaus Iohannis si Mircea Dusa

Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, va face joi o vizita la Bucuresti. Oficialul german se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, la ora 12. 00, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Klaus Iohannis, invitat de printul Charles in vizita in Marea Britanie

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit duminica, la Palatul Cotroceni, pe Alteta sa Regala, printut Charles. La finalul intalnirii, seful statului a primit o invitatie din partea printului Charles de a vizita.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Printul Charles: Este un om care pretuieste Romania si ne promoveaza locurile transilvane oriunde merge in lume

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat duminica, dupa vizita Printului Charles la Palatul Cotroceni, ca acesta este un om care pretuieste Romania si care promoveaza locurile transilvane oriunde merge in lume.

Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de Klaus Iohannis

Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1 TV. Administratia Prezidentiala a anuntat vineri ca printul Charles, mostenitorul tronului Marii.

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie un judecator si 3 procurori, anunta Administratia Prezidentiala. Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Vrancea a domnului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )