Libnet.ro
UNICEF

19:30

Surse: Ministerul Finantelor renunta la impozitarea bacsisului

România Liberă România Liberă,
Surse: Ministerul Finantelor renunta la impozitarea bacsisului

Ministerul Finantelor va renunta la impozitarea bacsisului, conform unor surse citate de B1 Tv. continuă pe România Liberă

Surse: Ministerul Finantelor renunta la impozitarea bacsisului

Ministerul Finantelor renunta la impozitarea bacsisului, potrivit unor surse citate de B1 TV. Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala a Romaniei in legatura cu ordonanta 8/2015 privind bacsisul,.

Ministerul Finantelor renunta la impozitarea bacsisului: Modificarea ar putea fi operata de la 1 iunie

Ministerul Finantelor renunta la impozitarea bacsisului, potrivit B1 TV. Ministrul Finatelor Eugen Teodorovici a facut acest anunt vineri dupa o discutie cu reprezentantii din industria hoteliera, a restaura.

Ministerul Finantelor renunta la impozitarea bacsisului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a confirmat declaratiile aparute in presa despre renuntarea la impozitarea bacsisului.

Mnisterul Finantelor renunta la impozitarea bacsisului

Eugen Teodorovici a anuntat ca Ministerul Finantelor va elimina obligativitatea taxarii bacsisului, insa din 1 ianuarie 2016 va fi introdus impozitul forfetar.

Secretarul Camerei Deputatilor: Eugen Teodorovici a fost invitat in Parlament pentru a raspunde unor intrebari legate de impozitarea bacsisului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a fost invitat luni, in Parlament, pentru a raspunde unor intrebari referitoare la Ordonanta 8 privind impozitarea bacsisului, potrivit secretarului Camerei Deputatilor.

Mihai Tudose, ministrul Economiei, despre impozitarea bacsisului: Parerea mea este ca trebuie gasita o alta solutie. Nu acolo era evaziunea

In cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ministrul Economiei, Comertului si Turismului, Mihai Tudose, a vorbit despre impozitarea bacsisului, despre care spune ca nu este o idee buna.

Dosar de politician: Experimente PSD la ministerul Finantelor. Orlando discotecarul strange surubul (VIDEO)

In 3 ani, premierul Victor Ponta a derulat mai multe experimente politice la ministerul Finantelor, cel mai important minister al tarii din ultima perioada. Primul experiment a fost Florin Georgescu, numit ministru.

Teodorovici: Am decis sa renuntam la impozitarea bacsisului

ACTUALIZARE 17:43 Teodorovici: Firmele isi vor putea recupera banii din sanctiunile ANAF daca au decizia instantei Firmele care au fost amendate de ANAF in urma controalelor si au obtinut decizie in instanta de anulare vor primi banii inapoi, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, modificarea urmand sa fie facuta in Parlament saptamana viitoare. * Avocatul Poporului ataca la CCR Ordonanta de Urgenta privind bacsisul.

Alina Gorghiu: Nu trebuie sa fii laureat al premiului Nobel in economie pentru a intelege ca impozitarea bacsisului nu ar fi adus beneficii la bugetul de stat. Solicit demisia de urgenta ministrului Teodorovici

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a cerut, vineri, demisia ministrului de Finante, Eugen Teodorovici si restituirea sumelor cheltuite de firme in cazul impozitarii bacsisului. Operatiunea.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )