Libnet.ro
UNICEF

17:00

Surse: Ministrii de Finante din zona euro au aprobat, in principiu, imprumutul pentru Grecia de 7 miliarde de euro

B1 B1,
Surse: Ministrii de Finante din zona euro au aprobat, in principiu, imprumutul pentru Grecia de 7 miliarde de euro

Eurogrupul a aprobat, in principiu, acordarea unui imprumut de 7 miliarde de euro Greciei, potrivit unei surse citate de Bloomberg. imprumutul catre statul elen ar urma sa fie anuntat vineri, dupa ce. continuă pe B1

Ministrii de Finante din zona euro au aprobat imprumutul de 7 mld. euro pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au convenit acordarea unui imprumut punte de 7 miliarde de euro Greciei, potrivit unei surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

BCE: Bancile din zona euro au relaxat conditiile de creditare pentru companii

Bancile din zona euro au relaxat conditiile de creditare pentru companii, in trimestrul al doilea din 2015, iar cererea de finantare din partea acestora a crescut substantial, anunta Banca Centrala Europeana BCE).

REVISTA BLOGURILOR: Moise Guran: Iesirea Greciei din zona euro nu poate fi evitata

Pe blogurile de marti citim despre Grecia si faptul ca acordul cu creditorii este doar un mod mai usor de a parasi zona Euro, moartea parlamentarului german Philip Missfelder, dar si despre neputinaa guvernului irakian in fata gruparii teroriste Statul Islamic.

Eurogrupul a aprobat in principiu imprumutul de 7 miliarde euro pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au convenit joi, in principiu, acordarea unui imprumut punte de 7 miliarde de euro Greciei, potrivit unei surse apropiate situatiei, citate de Bloomberg.

FMI critica liderii din zona euro pentru reformele pe care le-au impus Greciei

FMI a criticat acordul privind noul plan de salvare oferit Greciei, informeaza BBC News si Reuters. Fondul pune sub semnul intrebarii validitatea reformelor cerute de liderii zonei euro si considera ca datoria.

Germania, conditii dure pentru Grecia. Iesirea din zona euro, o posibilitate reala

Summitul Zonei Euro care trebuie sa decida soarta Greciei a luat o turnura dramatica. Discutii extrem de aprinse intre presedintele francez Francois Hollande, cancelarul german Angela Merkel si premierul grec.

Eurogrupul a aprobat un imprumut de urgenta pentru Grecia

Ministrii de Finante din zona euro au convenit joi, in principiu, acordarea unui imprumut punte de 7 miliarde de euro Greciei, potrivit unei surse apropiate situatiei.

Criza din Grecia. Dupa ce au facut noapte alba, Merkel, Hollande, Tsipras si Tusk vor supune, luni, liderilor din zona euro un proiect de compromis

Un proiect de compromis pentru a mentine Grecia in zona euro a fost pus pe masa de cancelarul german, Angela Merkel, de presedintele francez, Francois Hollande, premierul elen, Alexis Tsipras, si de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, dupa o noapte de negocieri tensionate, sub amenintarea unui Grexit. Acest proiect va fi supus spre aprobare tuturor liderilor din zona euro, a informat luni o sursa apropiata discutiilor, citata de AFP.

Surse: Tsipras, Merkel, Hollande si Tusk propun un proiect de compromis pentru mentinerea Greciei in zona euro

Angela Merkel, Francois Hollande, Donald Tusk si Alexis Tsipras au ajuns la un proiect de compromis in privinta Greciei, proiect ce va fi supus spre aprobare tuturor liderilor din zona euro, a declarat surse.

Criza din Grecia. Dupa o noapte alba, liderii europeni din zona euro au ajuns la un acord. Juncker: Nu va exista un Grexit

Premierul belgian Charles Michel a anuntat luni dimineata, pe Twitter, ca liderii zonei euro au ajuns la un acord privind un nou plan de salvare a Greciei. Un proiect de compromis pentru a mentine Grecia in zona euro a fost pus pe masa de cancelarul german, Angela Merkel, de presedintele francez, Francois Hollande, premierul elen, Alexis Tsipras, si de presedintele Consiliului European, Donald Tusk. Nu va exista un Grexit, spune si Juncker.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )