Libnet.ro
UNICEF

21:00

Surse: Mircea Diaconu va fi retras de pe lista liberalilor pentru euroalegeri

B1 B1,
Surse: Mircea Diaconu va fi retras de pe lista liberalilor pentru euroalegeri

Fostul ministru al Culturii Mircea Diaconu va fi scos de pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, potrivit unor surse din cadrul partidului. Decizia ar urma sa fie adoptata oficial in sedinta de marti. continuă pe B1

Gheorghe Funar: Ilie Nastase va candida pe lista PRM pentru PE. Nastase: Nu am luat inca o decizie

Liderul PRM, Gheorghe Funar, a anuntat ca Ilie Nastase va candida pe lista PRM pentru Parlamentul European, la alegerile europarlamentare din 25 mai. Patriotul Ilie Nastase a acceptat sa candideze pe lista PRM.

Clientelism si nepotism. EUObserver critica includerea sotiilor politicienilor romani pe listele pentru euroalegeri

Clientelismul, nepotismul si scandalurile de coruptie inconjoara alesii din Parlamentul Romaniei, multi dintre acestia ocupandu-se sa isi includa sotiile si prietenii pe listele pentru europarlamentare.

Elena Udrea, despre Elena Basescu: Ne-am bucura sa vina pe lista PMP pentru europarlamentare, pentru ca la PDL trebuie sa fii anti-Basescu, ca sa candidezi

Partidul Miscarea Populara PMP) si-ar dori ca fiica presedintelui Traian Basescu, europarlmentarul PDL Elena Basescu, sa se inscrie pe lista de candidati a PMP pentru alegerile europene din luna mai, a declarat, sambata, deputatul PMP Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )