Libnet.ro
UNICEF

07:00

Surse: Mircea Geoana ar fi incercat sa ia locul lui Victor Ponta, in cursa prezidentialelor

B1 B1,
Surse: Mircea Geoana ar fi incercat sa ia locul lui Victor Ponta, in cursa prezidentialelor

Surse din interiorul PSD spun ca motivul excluderii lui Mircea Geoana din PSD ar fi incercarea sa de a se impune drept candidat la alegerile prezidentiale, in locul lui Victor Ponta. in acest context Mircea. continuă pe B1

Mircea Geoana: Fiecare zi care trece cu Victor Ponta inseamna o zi de scufundare pentru PSD (VIDEO)

Senatorul Mircea Geoana, exclus recent din PSD, a comentat miercuri seara, la emisiunea Butonul de panica de pe B1 TV situatia din Partidul Social Democrat, afirmand ca este de parere ca Victor Ponta nu ar.

Dorel Coica: Mircea Geoana este un nimeni. Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Satu Mare l-a facut pres pe fostul sef al partidului

Presedintele organizatiei municipale a PSD Satu Mare, primarul Dorel Coica, cere demisia lui Mircea Geoana din functia de parlamentar in urma afirmatiilor pe care le-a facut la adresa partidului. Mircea Geoana este un nimeni, a mai spus Coica.

Barometru Inscop - Adevarul: Klaus Iohannis conduce in topul increderii, cu o urcare spectaculoasa la 60%. Victor Ponta s-a prabusit la 26,1%

Presedintele ales Klaus Iohannis conduce in clasamentul increderii in personalitati cu o urcare spectaculoasa la 60% incredere multa si foarte multa comparativ cu 35,2% la masuratoarea din octombrie), arata un barometru realizat de Inscop la comanda ziarului Adevarul. Pe locul al doilea se afla guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, cu 45,7%, 42,6% in octombrie). Premierul Victor Ponta ocupa locul al treilea, insa cu o prabusire spectaculoasa la 26,1% incredere multa si foarte multa comparativ cu 38,7% pe datele culese la inceputul lunii octombrie). In privinta optiunilor de vot pentru partide, pe primul loc se situeaza PNL PNL-PDL) cu 41,7% fata 31,8% in octombrie), urmat de Alianta PSD-UNPR-PC cu 38,8% fata de 41,9% in octombrie).

Un ONG cere redeschiderea cazului plagiatului lui Victor Ponta

Asociatia Grupul pentru Reforma si Alternativa Universitara GRAUR), un ONG specializat pe identificarea plagiatelor, a demarat campania Scoala fara plagiat, viitor fara coruptie, cerand Universitatii Bucuresti redeschiderea cazului tezei de doctorat a lui Victor Ponta.

Cat l-a costat pe Victor Ponta sa inchirieze Arena Nationala, de ziua lui

Jurnalistul Vlad Petreanu a publicat, pe blogul personal, raspunsul Primariei Municipiului Bucuresti la solicitarea oficiala referitoare la costul contractului prin care a fost inchiriata Arena Nationala la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta.

FOTO Cat l-a costat pe Victor Ponta sa inchirieze Arena Nationala, de ziua lui

Jurnalistul Vlad Petreanu a publicat, pe blogul personal, raspunsul Primariei Municipiului Bucuresti la solicitarea oficiala referitoare la costul contractului prin care a fost inchiriata Arena Nationala la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta.

Marian Vanghelie, pamflet despre ce le-ar face lui Liviu Dragnea, Sebastian Ghita si Victor Ponta intr-o confruntare imaginara

Primarul sectorului 5 din Bucuresti, Marian Vanghelie, a vorbit in cadrul unui interviu pentru Gandul Live despre excluderea sa din PSD, grupurile din acest partid si a facut un exercitiu de imaginatie prin prezentarea modului in care s-ar desfasura o confruntare imaginara cu Liviu Dragnea, Sebastian Ghita si Victor Ponta.

Victor Ponta si Sfanta Nerusine. Un bilant si un apel

Valoarea de intrebuintare a lui Victor Ponta s-a epuizat odata cu esecul sau rasunator in alegerile prezidentiale din noiembrie 2014. Lucrul este indubitabil, il stiu deopotriva adversarii si ex-amicii sai. Il stie Ion Iliescu, cel care a facut si a desfacut atatea cariere in partidul nomenclaturii post-comuniste, corporatia mafiotica numita PSD. La un sfert de veac de la Congresul al XIV-lea al PCR, cand Nicolae Ceausescu s-a incapatanat sa ramana in fruntea PCR in vreme ce la Praga Vaclav Havel era de-acum liderul triumfatoarei revolutii de catifea, Victor Ponta nu pare sa priceapa ca ora sa istorica s-a incheiat.

Victor Ponta il contreaza pe Gabriel Oprea interes national: Impozitarea marilor averi in varianta UNPR e inaplicabila

Victor Ponta a declarat intr-un interviu pentru Realitatea. net ca impozitarea marilor averi i se pare corecta, dar propunerea de lege a colegilor de coalitie de la UNPR este inaplicabila. Este prima contra publica intre Ponta si partidul condus de vicepremierul Grabriel Oprea, cunoscut drept interes national pentru cele doua tradari succesive ale unor parteneri de guvernare.

Victor Ponta: Modificarea Constitutiei trebuie sa devina o prioritate in 2015, an fara presiuni electorale

Modificarea Constitutiei, inclusiv cu reduerea numarului de parlamentari, poate fi o oportunitate de remodelare a vietii politice, sociale si economice, este de parere premierul Victor Ponta. El adauga ca multipl.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )