Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surse: Perchezitii la avocatul Doru Bostina, privind un dosar de evaziune fiscala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Perchezitii la avocatul Doru Bostina, privind un dosar de evaziune fiscala

Politia romana efectueaza 18 perchezitii, in aceasta dimineata, in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro si in care este vizat si avocatul Doru Bostina, potrivit unor surse din Politie citate de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la avocatul Doru Bostina, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul IT

Politistii fac 18 perchezitii, joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro si in care este vizat si avocatul Doru Bostina, spun surse din Politie citate de Mediafax.

Perchezitii la avocatul Doru Bostina, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul IT

Avocatul Doru Bostina este vizat intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro, spun surse din Politie. Politistii fac 18 perchezitii, joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete.

Politistii efectueaza 18 perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Avocatul Doru Bostina, printre cei vizati

18 perchezitii se desfasoara in Bucuresti si Ilfov, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste un milion de euro. Avocatul Doru Bostina este si el vizat, conform unor surse din Politie,.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Avocatul Doru Bostina, in vizorul procurorilor

Parchetul Curtii de Apel Bucuresti efectueaza, joi dimineata,18 perchezitii, in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta. Prejudiciul depaseste un milion de euro, conform unor surse judiciare.

Surse: Perchezitii la casa de avocatura Bostina si Asociatii, privind un dosar de evaziune fiscala

Politia romana efectueaza 18 perchezitii, in aceasta dimineata, in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta, cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro si in care este vizat si avocatul Doru Bostina, din cadrul casei de avocatura Bostina si Asociatii, potrivit unor surse din Politie.

Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniul IT. Este vizat si cabinetul de avocatura al lui Doru Bostina

Aproape 20 de perchezitii au loc, joi dimineata, in Bucuresti si in doua judete, actiunea avand loc intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta cu un prejudiciu evaluat la peste un milion de euro. Surse judiciare au precizat ca in acest caz ar fi vizat si avocatul Doru Bostina.

UPDATE. Perchezitii intr-un dosar de evaziune fiscala. Doru Bostina si fiul sau, audiati la Parchet

Parchetul Curtii de Apel Bucuresti efectueaza, joi dimineata,18 perchezitii, in Bucuresti si in doua judete, intr-un dosar de evaziune fiscala in domeniile IT si consultanta. Prejudiciul depaseste un milion de euro, conform unor surse judiciare.

Perchezitii in Maramures intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Prejudiciu de peste 9 milioane de euro

Perchezitii in Maramures si in alte patru judete plus municipiul Bucuresti intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani efectuate de catre politistii Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. Prejudiciul cauzat statului in acest caz ar fi de 9. 000 de euro.

Surse: Perchezitii DNA la Directia Silvica Bistrita-Nasaud

Procurori DNA efectueaza, in aceasta dimineata, perchezitii domiciliare in 13 locatii din judetul Bistrita - Nasaud, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2009-2014, arata un comunicat DNA.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )