Libnet.ro
UNICEF

23:00

Surse: PMP vrea sa depuna doua motiuni simple la Camera Deputatilor

B1 B1,
Surse: PMP vrea sa depuna doua motiuni simple la Camera Deputatilor

Partidul Miscarea Populara doreste sa initieze doua motiuni simple la Camera, pentru care sa ceara sprijinul tuturor parlamentarilor opozitiei, potrivit unor surse din partid citate de Mediafax. Luni,. continuă pe B1

PMP vrea sa depuna doua motiuni simple la Camera Deputatilor

Partidul Miscarea Populara doreste sa initieze doua motiuni simple la Camera, pentru care sa ceara sprijinul tuturor parlamentarilor opozitiei, relateaza Mediafax. Luni, conducerea PMP a decis sa depuna la.

PMP depune doua motiuni simple impotriva ministrilor Dusa si Manescu

Parlamentarii care au trecut de la PDL la PMP isi vor anunta astazi demisia in plen si vor depune doua motiuni simple. Cei vizati sunt ministrii Mircea Dusa si Ramona Manescu.

PMP cere capul ministrilor Manescu si Dusa. Paleologu: Ori la bal, ori la spital! e programul nostru pentru 2014

Parlamentarii care au trecut de la PDL la PMP si-au anuntat astazi demisia in plen si au subliniat ca vor depune doua motiuni simple cu privire la gestionarea consecintelor accidentului aviatic din Muntii Apuseni. Cei vizati sunt ministrii Mircea Dusa si Ramona Manescu.

Elena Udrea: PMP vrea sa obtina scor cu doua cifre la alegerile europarlamentare

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Sighisoara, ca PMP isi propune sun scor cu doua cifre la alegerile europarlamentare, mentionand si ca formatiunea poate sprijini un candidat cu sanse la.

Udrea: PMP vrea scor cu 2 cifre la euroalegeri.

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Sighisoara, ca PMP isi propune sa aiba la euroalegeri un scor cu doua cifre, mentionand si ca formatiunea poate sprijini un candidat cu sanse la Presedintie, transmite Mediafax. Nu vom face opozitie in soapta, a spus Udrea, intr-o conferinta de presa a PMP. Ea a mai spus ca PMP va lupta in numele celor care sufera din cauza guvernarii USL. Ne propunem la europarlamentare sa avem un scor de doua cifre, a spus Udrea, mentionand ca formatiunea .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )