Libnet.ro
UNICEF

08:00

Surse: Ponta va cere luni convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS

Antena3 Antena3,
Surse: Ponta va cere luni convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS

Premierul Victor Ponta va solicita, luni, convocarea CSAT, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni si. continuă pe Antena3

Ponta va cere convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS (SURSE).

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, conform Mediafax. Premierul Victor Ponta va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii .

Ponta va cere convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS.

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, conform Mediafax. --- Premierul Victor Ponta va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii .

Victor Ponta va solicita, luni, convocarea CSAT pentru a se discuta modul in care a actionat conducerea STS in privinta accidentului aviatic

Premierul Victor Ponta va solicita, luni, presedintelui Traian Basescu convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. in prezent, premierul a anuntat ca aduna semnaturile necesare din partea a o treime din.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va solicita convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS. Premierul aduna in prezent semnaturile necesare

Premierul Victor Ponta a confirmat ca va solicita o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) in baza atributiilor sale de vicepresedinte al Consiliului, precizand ca, in prezent, aduna semnaturile necesare din partea a o treime dintre membrii CSAT, transmite Mediafax. Surse oficiale au declarat anterior ca premierul va solicita convocarea CSAT, intr-o sedinta care sa aiba loc la inceputul saptamanii viitoare, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni si demiterea directorului general al STS, Marcel Opris.

Ponta: La STS trebuie asumata raspunderea de catre conducere

Premierul Victor Ponta a anuntat, astazi, ca adresa catre Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) de demitere a sefului Serviciului de Teelecomunicatii Speciale STS) pentru deficiente in cazul accidentului aviatic de luni a fost redactata si va fi semnata de o treime dintre membrii CSAT, fiind necesara asumarea raspunderii, ca la alte institutii. ---- * Update 13:06 Ponta ar putea cere luni convocarea CSAT pentru demiterea conducerii STS Premierul Victor Ponta va solicita, luni, convocarea CSAT, pentru a discuta modul in care a actionat conducerea Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni si demiterea directorului general al STS, Marcel Opris, potrivit surselor de presa.

Seful PNL Bistrita: Voi vota pentru demiterea ministrului Stroe.

Seful liberalilor din Bistrita-Nasaud, deputatul Stelian Dolha, a declarat, joi, ca, la Delegatia Permanenta a PNL, va vota pentru demiterea ministrului Radu Stroe, conform Mediafax. Un lucru este cert: comunicarea ministrului Radu Stroe in aceasta perioada a fost catastrofala. A spus-o si presedintele partidului, Crin Antonescu, achiesez si eu la aceasta idee. Da, asa s-a intamplat! Sunt situatii critice in care trebuie sa ne pozitionam si sa actionam imediat. Acum urmeaza o Delegatie .

Teodor Atanasiu, scos de sub urmarire penala in dosarul referendumului pentru demiterea lui Basescu

Senatorul liberal Teodor Atanasiu, liderul PNL Alba, invinuit intr-un dosar privind referendumul din 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, a fost scos de sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu

Directia NationalaAnticorputie cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, motivand ca cele primite sunt prea mici pentru infractiunile comise, relateazaB1 TV. Dan Voiculescu este acuzat ca a.

Surse: Ponta face declaratii de presa despre situatia de la MAI.

Premierul Victor Ponta va face o declaratie de presa, joi, pe tema situatiei de la Ministerul de Interne, dupa ce Radu Stroe si-a dat demisia din funtia de ministru, conform unor surse guvernamentale citate de Mediafax. Seful Executivului va face declaratiile la ora 15. Citeste si: Stroe a demisionat. Gabriel Oprea, viitor ministru interimar surse) Radu Stroe a demisionat din postul de ministru al Internelor dupa o discutie cu premierul Victor Ponta. Citeste si: Blat politic peste .

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii ICA.

Procurorii DNA au redactat motivarea apelului in dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de coruptie si cer pedepse cat mai ridicate pentru toti inculpatii din dosarul ICA, conform B1. Procurorii anticoruptie cer pedepse cat mai mari pentru Dan Voiculescu, pentru ca a determinat oameni cu inalte functii pe care i-a determinat sa comita infractiuni, din pozitia de lider de partid, si pentru ca prejudiciul este foarte mare. Citeste si: Dosarul ICA urmeaza sa ajunga la Curtea de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )