Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia (VIDEO)

B1 B1,
Surse: Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi, potrivit unor surse citate de B1 TV. Totusi, Ponta va trebui sa mearga zilnic la clinica din Turcia, pentru. continuă pe B1

UPDATE Victor Ponta: Azi medicii au decis ca pot fi externat. In maxim 28 zile imi pot relua activitatea normala / Ponta il desemneaza pe Gabriel Oprea sa asigure conducerea interimara a Guvernului

UPDATE Ora 14:12 Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, intr-o postare pe Facebook, ca medicii din Turcia au decis ca poate fi externat, urmand ca in urmatoarele 7 zile sa parcurga zilnic procedurile pentru control, schimbare pansamente si supraveghere, dupa care doua saptamani de fizioterapie si recuperare. Premierul precizeaza ca in maxim 28 de zile isi poate relua activitatea normala si ca luni dimineata va trimite presedintelui Klaus Iohannis o adresa prin care ii solicita sa il desemneze pe vicepremierul Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim ministru, inclusiv conducerea sedintelor de Guvern, in aceasta perioada.

SURSE: Premierul Victor Ponta ramane internat pana duminica (VIDEO)

Victor Ponta ramane internat pana duminica in urma operatiei la genunchi suferita in Turcia, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Vineri, medicii i-au facut o noua evaluare premierului, asa cum declara.

Imagini in exclusivitate din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta in Turcia

Mihai Gadea a prezentat, in exclusivitate la Sinteza Zilei, imagini din timpul operatiei la care a fost supus premierul Victor Ponta la o clinica din Turcia. Iata.

Surse: Nominalizarea lui Mihai Fifor la Transporturi, trimisa la Cotroceni de premierul Victor Ponta

Premierul Victor Ponta ar fi trimis la sfarsitul saptamanii trecute nominalizarea lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Tranportului, catre Palatul Cotroceni, potrivit unor surse citate de B1 TV. Mihai Fifor, .

Surse: Nominalizarea lui Mihai Fifor la Transporturi, trimisa la Cotroceni de premierul Victor Ponta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta ar fi trimis la sfarsitul saptamanii trecute nominalizarea lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Tranportului, catre Palatul Cotroceni, potrivit unor surse citate de B1 TV. Mihai Fifor, .

Cine este Mihai-Viorel Fifor, senatorul propus de premierul Victor Ponta pentru postul de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de nominalizare a senatorului PSD Mihai Fifor, presedinte al comisiei pentru transporturi si energie, in functia de ministru al Transporturilor, au declarat surse guvernamentale citate de Mediafax.

Premierul Victor Ponta, primul interviu dupa operatie: Nu sunt autosuspendat

Editie Speciala Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta i-a acordat lui Mihai Gadea primul interviu dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o intr-un spital din Turcia. Iata care au fost cele mai.

Editie speciala Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta, primul interviu dupa operatie

Editie Speciala Sinteza Zilei. in exclusivitate la Sinteza Zilei, premierul Victor Ponta ii va acorda lui Mihai Gadea primul interviu dupa interventia chirurgicala pe care a suferit-o. De asemena, vor fi.

Victor Ponta: in maximum 28 zile imi pot relua activitatea normala. Voi solicita presedintelui Iohannis sa il desemneze pe Gabriel Oprea sa exercite toate atributele functiei de prim-ministru (VIDEO)

Premierul Victor Ponta va fi externat duminica din clinica din Turcia, acolo unde s-a operat la genunchi, informeaza B1 TV. Totusi, Ponta va trebui sa mearga zilnic la clinica din Turcia, pentru control. Perioada de .

Operatie Victor Ponta. Premierul ar putea sa fie externat azi din spital

Operatie Victor Ponta. Premierul va afla in decursul zilei de duminica daca poate fi externat din spital in urma operatiei la genunchi, pentru a se intoarce inapoi in Romania. Medicii turci i-au recomandat sa nu forteze genunchiul operat timp de trei saptamani.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )