Libnet.ro
UNICEF

22:00

Surse: Secretarul american de Stat John Kerry se va deplasa maine la Soci, in Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Secretarul american de Stat John Kerry se va deplasa maine la Soci, in Rusia

Secretarul american de Stat John Kerry este asteptat maine in statiunea rusa Soci, pe fondul tensiunilor dintre Washington si Moscova privind situatia din Ucraina, a anuntat un oficial rus, citat de AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Secretarul de Stat al SUA, John Kerry, se intalneste cu Vladimir Putin la Soci

Secretarul american de Stat, John Kerry, va face in perioada 11-12 mai o vizita in Rusia, unde se va intalni cu omologul sau rus, Serghei Lavrov, dar si cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, se arata.

Pleaca nemtii, vin americanii. John Kerry se intalneste, marti, la Soci, cu Vladimir Putin si Serghei Lavrov

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni marti cu presedintele rus, Vladimir Putin, si cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in statiunea Soci de la Marea Neagra, a anuntat luni Departamentul de Stat al SUA. Vizita sefului diplomatiei americane vine la o zi dupa cea a cancelarului german, Angela Merkel, care s-a aflat, duminica, la Moscova.

John Kerry, intalnire cu Vladimir Putin si Serghei Lavrov la Soci

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni marti cu presedintele rus, Vladimir Putin, si cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in statiunea Soci de la Marea Neagra, a anuntat luni Departamentul de Stat al SUA, potrivit Mediafax.

John Kerry se va intalni cu Vladimir Putin si Serghei Lavrov marti, la Soci

John Kerry, secretarul de stat american, se va intalni marti cu presedintele rus, Vladimir Putin, si cu ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, in statiunea Soci de la Marea Neagra, mentioneaza Associated Press in pagina electronica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )