Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: La sefia PNL ar putea candida Ludovic Orban si Teodor Atanasiu

B1 B1,
Surse: La sefia PNL ar putea candida Ludovic Orban si Teodor Atanasiu

Competitia pentru sefia PNL, in urma alegerii lui Iohannis ca presedinte al Romaniei, s-ar putea da intre Teodor Atanasiu si Ludovic Orban, au afirmar surse liberale citate de Mediafax. Potrivit surselor,. continuă pe B1

SURSE PNL se indreapta spre o competitie intre Ludovic Orban si Teodor Atanasiu dupa plecarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni

PNL isi va alege cel mai probabil o conducere interimara in saptamana de dinaintea depunerii jurnamantului lui Klaus Iohannis la Cotroceni, iar partidul se indreapta spre o competitie intre Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, in conditiile in care Dan Motreanu nu doreste sa candideze, au declarat pentru HotNews. ro surse liberale. Chiar daca PNL si PDL au fuzionat intr-un singur partid inregistrat la tribunal, doar liberalii isi vor alege presedintele, asa cum prevede noul statut la masuri tranzitorii, la fel cum daca PDL va fi in situatia sa-si schimbe liderul, liberalii nu ar avea un cuvant de spus.

SURSE: Ludovic Orban si Teodor Atanasiu, batalie pentru sefia PNL dupa plecarea lui Iohannis la Cotroceni

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a decis sa intre in competitie cu Ludovic Orban pentru sefia vechiului PNL dupa ce Klaus Iohannis va ajunge la Palatul Cotroceni, au declarat, pentru Mediafax, surse liberale.

Ludovic Orban (PNL): UDMR arata pisica la PSD. CRU nu va valida iesirea de la guvernare

UDMR arata pisica la PSD, considera vicepresedintele PNL Ludovic Orban, care nu crede ca CRU va valida decizia de iesire a Uniunii de la guvernare. UDMR arata pisica la PSD! Nu cred ca aceasta decizie.

Ludovic Orban: Victor Ponta sa-si dea demisia pentru faptul ca cetateni din diaspora nu au putut vota, este o pata pe obrazul tarii (VIDEO)

Deputatul PNL Ludovic Orban i-a cerut, marti, in plen, premierului Victor Ponta sa-si dea demisia pentru faptul ca cetateni din diaspora nu au putut vota si ca este o pata pe obrazul tarii. in.

VIDEO. Dan Mihalache va fi seful cancelariei prezidentiale, sustin surse din PNL

Cativa membri ai viitoarei echipe de consilieri a presedintelui ales Klaus Iohannis au avut, miercuri, o intalnire cu reprezentantii Administratiei Prezidentiale, potrivit unor surse oficiale citate de Agerpres. Discutiile au privit transferul de informatii privind principalele dosare aflate in lucru la Administratia Prezidentiala pe teme economice, de politica externa, juridice.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )