Libnet.ro
UNICEF

23:45

SURSE: Sotia presedintelui Iohannis nu are cont pe Facebook

România Liberă România Liberă,
SURSE: Sotia presedintelui Iohannis nu are cont pe Facebook

Conturile create pe Facebook si care poarta numele Carmen Iohannis nu apartin sotiei sefului statului Klaus Iohannis, au precizat surse din cadrul Administratiei Prezidentiale. continuă pe România Liberă

Carmen Iohannis nu are cont pe Facebook - surse din Administratia Prezidentiala

Mai multe fotografii publicate pe Facebook in ultima perioada si atribuite lui Carmen Iohannis au starnit discutii aprinse referitoare la continutul postarilor, scrie duminica Adevarul, precizand totodata ca surse din cadrul Administratiei Prezidentiale au declarat publicatiei ca sotia sefului statului nu are, insa, un cont pe reteaua sociala.

Urarea presedintelui Iohannis pentru cei care poarta numele Vasile

Presedintele Klaus Iohannis le-a urat romanilor care isi serbeaza, joi, ziua, cu ocazia Sf. Vasile, sa fie sanatosi si impliniti, conform unei postari pe Facebook.

Ce sanse are strategia pentru Educatie a presedintelui Iohannis si cum o evalueaza analistii

Expertii au constatat ca daca numarul absolventilor de facultate ar creste de la 13,6% la 19% in 2025, acest lucru s-ar reflecta si in PIB, care ar fi mai mare cu aproximativ 3,6%. in campania electorala, presedintele Klaus Iohannis a pus Educatia ca o prioritate in programul sau, considerand-o motorul care ne poate transforma in tigrul Europei. Specialistii sustin ca e un plan laudabil, dar risca sa ramana doar pe hartie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )