Libnet.ro
UNICEF

10:00

Surse: Testul poligraf in cazul lui Gheorghe Dinca se amana

Antena3 Antena3,
Surse: Testul poligraf in cazul lui Gheorghe Dinca se amana

Procurorii DIICOT reiau vineri cercetarile in locuinta lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul uciderii celor doua adolescente din Caracal. Potrivit surselor citate, cercetarile la fata locului . continuă pe Antena3

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri.

Cazul Caracal: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, urmeaza sa fie dus vineri la sedi.

Rasturnare de situatie in cazul lui Gheorghe Dinca. IML nu l-a programat pentru analize

Gheorghe Dinca, suspectul de crima din Caracal, se aflala Spitalul Jilava. La opt zile de la disparitia Alexandrei, anchetatorii inca nu stiu ce s-a intamplat cu ea. Mai mult, procurorii DIICOT l-au.

CAZUL CARACAL Testul cu poligraf al lui Gheorghe Dinca, amanat. Anchetatorii au decis reluarea cercetarilor din locuinta lui (VIDEO)

Procurorii DIICOT s-au razgandit si au decis reluarea, de vineri, a cercetarilorin locuinta lui Gheorghe Dinca, asta desi initial acesta era programat pentru testul cu poligraful, relateaza.

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca a fost AUDIAT pentru o a PATRA VICTIMA

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul Caracal. Gheorghe Dinca ar fi audiat si intr-un al patrulea dosar. Este vorba despre o crima petrecuta acum 20 de ani, scrie stiripeurse. ro.

Gheorghe Dinca va fi dus vineri la sediul IGPR pentru testul cu aparatul poligraf - surse

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, urmeaza sa fie dus vineri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR), pentru a fi supus testului cu aparatul poligraf, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

CRIME iN SERIE LA CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei celor doua fete de la Caracal, va fi testat vineri cu aparatul poligraf, potrivit unor surse, citate de Agerpres. in acest sens, barbatul ar urma.

Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, acuzat de uciderea celor doua adolescente in Caracal, va fi dus vineri la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane pentru a fi testat cu aparatul poligraf, au declarat surse.

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Barbatul si-a dat acordul

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni, a anuntat, miercuri, procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila. Barbatul care a rapit cele doua fete in Caracal si-a dat acordul pentru a face testul cu aparatul poligraf. El se afla in acest moment la Spitalul Penitenciar Jilava, unde este supus unei expertize psihiatrice. Gheorghe Dinca va .

CRIME iN SERIE iN CARACAL Seful DIICOT, Felix Banila: Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf (VIDEO)

Seful DIICOT Felix Banila a anuntat miercuri ca Gheorghe Dinca va fi testat cu aparatul poligraf. Avem si consimtamantul dat de inculpat in acest sens, urmeaza sa fie testat, a spus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )