Libnet.ro
UNICEF

15:30

Surse: Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova, unde urma sa se intalneasca cu Vladimir Putin

B1 B1,
Surse: Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova, unde urma sa se intalneasca cu Vladimir Putin

Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a anulat vizita pe care urma sa o efectueze miercuri la Moscova cu scopul de a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin, au declarat surse europene. continuă pe B1

Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova - surse.

Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a anulat vizita pe care urma sa o efectueze miercuri la Moscova cu scopul de a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin, pe tema crizei din Ucraina, au declarat surse europene marti, relateaza AFP. Misiunea a fost anulata deoarece rusii au facut-o publica, a declarat aceasta sursa. Mai multe surse europene au dat asigurari ca vizita urma sa ramana confidentiala, dar ca partea rusa a dezvaluit-o. Citeste si: UPDATE Ucraina nu va .

Van Rompuy si-a anulat vizita la Moscova

Presedintele Consiliului European Herman Van Rompuy a anulat vizita pe care urma sa o efectueze miercuri la Moscova cu scopul de a se intalni cu presedintele rus Vladimir Putin, pe tema crizei din Ucraina, au.

Surse: Van Rompuy se va intalni cu Putin miercuri, la Moscova.

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, va efectua, miercuri, o vizita la Moscova, unde se va intalni cu Vladimir Putin, au declarat surse diplomatice marti, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Putin, declaratii incredibile: Crimeea este acum o parte din Rusia. Kievul este un oras rusesc, mama Rusiei Aceasta vizita urmeaza sa aiba loc cu o zi inainte de summitul sefilor de stat si de guverne UE care, potrivit lui Van Rompuy, urmeaza sa-si reitereze mesajul ferm dupa .

Herman Van Rompuy se va intalni, miercuri, cu presedintele rus la Moscova

Presedintele ConsiliuluiEuropean Herman Van Rompuy se va intalni, la o zi dupa alipirea Crimeei la Rusia, cu presedintele Vladimir Putin, la Moscova. Potrivit unor surse diplomatice citate de AFP, vizita ar.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )