Libnet.ro
UNICEF

16:00

Suspectul in cazul atacului din Franta si-a facut un selfie cu capul victimei, pe care l-a trimis prin WhatsApp catre un numar nord-american

B1 B1,
Suspectul in cazul atacului din Franta si-a facut un selfie cu capul victimei, pe care l-a trimis prin WhatsApp catre un numar nord-american

Barbatul acuzat ca ar fi incercat sa arunce in aer o uzina chimica din Franta si ca si-a decapitat seful si-ar fi facut un selfie cu capul victimei, pe care l-a trimis prin WhatsApp catre un numar. continuă pe B1

Suspectul retinut in cazul atacului din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful

Suspectul retinut in cazul atacului terorist de vineri de la o uzina chimica din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful, a declarat duminica o sursa apropiata anchetei, citata de Reuters in pagina electronica.

Suspectul in cazul atacului terorist din Franta ii sfideaza pe anchetatorii. El mai fusese anchetat pentru legaturi cu islamistii

Barbatul suspectat ca a comis vineri atacul la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat seful este interogat de politia franceza, dar refuza sa vorbeasca cu anchetatorii, relateaza BBC News Online. Franta, Italia si Spania au ridicat nivelul de alerta terorista in urma atentatelor de vineri.

Autorul atacului din Franta a trimis selfie-ul macabru in Siria

Suspectul retinut in cazul atacului, de vineri, din Franta a trimis selfie-ul pe care si l-a facut cu capul sefului sau unui destinatar care se afla in Siria.

Autorul atacului din Franta a MARTURISIT in fata procurorilor

Suspectul retinut in cazul atacului de vineri de la o uzina chimica din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful, informeaza Mediafax citand surse din presa straina.

Suspectul in cazul atacului terorist din Franta refuza sa discute cu anchetatorii

Barbatul suspectat ca a comis vineri atacul la o uzina chimica din Franta si si-a decapitat seful este interogat de politia franceza, dar refuza sa vorbeasca cu anchetatorii, relateaza BBC News Online .

Atentatul din Franta: Presupusul terorist, sofer la o firma de distributie

Presupusul autor al atacului terorist din Franta de vineri ar fi un musulman, sofer la o firma de distributie, drept urmare nu a starnit nicio suspiciune cand a intrat in uzina de produse chimice, vehiculul avand.

Barbatul suspectat ca a comis atentatul din Franta a recunoscut ca si-a ucis seful

Yassin Salhi, barbatul suspectat ca a incercat sa arunce in aer o uzina din Franta si ca si-a decapitat seful, a recunoscut crima, a declarat o sursa din cadrul anchetei, potrivit AFP. Salhi a refuzat.

Presedintele Iohanis, mesaj dupa atentatele din Franta, Tunisia si Kuweit

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, si-a exprimat regretul profund fata de victimele atentatelor teroriste din Franta, Tunisia si Kuweit.

Proteste violente ale soferilor de taxi din Franta impotriva Uber

Soferii de taxi din Franta au blocat drumurile la aeroporturile din Paris si soseaua de centura in jurul orasului, intr-un protest impotriva Uber, determinandu-i pe politisti sa traga cu gaze lacrimogene, informeaza BBC.

Atacul terorist din Franta: Suspectul a recunoscut comiterea asasinatului/ El si-a facut selfie cu capul sefului sau, dupa ce l-a decapitat (surse)

Yassin Salhi, barbatul suspectat ca a comis vineri un atentat jihadist in Franta si ca si-a decapitat seful, a recunoscut acest asasinat, a informat duminica o sursa apropiata dosarului, citata de AFP. Anterior, tot o sursa apropiata anchetei a declarat ca examinarea telefonului mobil al suspectului a dezvaluit ca acesta si-a facut un selfie cu capul sefului sau si l-a trimis prin aplicatia WhatsApp catre un cont asociat cu un numar nord-american.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )