Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ce sustine Bulgaria despre opozitia Frantei fata de aderarea la Schengen.

România Liberă România Liberă,
Ce sustine Bulgaria despre opozitia Frantei fata de aderarea la Schengen.

Opozitia Frantei fata de intrarea Bulgariei in spatiul Schengen se bazeaza pe motive subiective ce isi au radacinile mai degraba in afacerile interne ale Frantei, afirma ministrul bulgar de Externe, Kristian Vighenin, citat de site-ul Novinite. com, transmite Mediafax. Vighenin a declarat luni la Bruxelles ca Bulgaria poate acum sa astepte rabdatoare sa devina membru Schengen, avand in vedere ca a indeplinit toate cerintele de aderare, relateaza postul public de radio de la Sofia, BNR. Este . continuă pe România Liberă

Seful diplomatiei bulgare: E absurda atitudinea Frantei fata de romii bulgari

Seful diplomatiei bulgare Kristian Vighenin a calificat drept absurda atitudinea Frantei fata de romii bulgari, subliniind ca aceasta problema nu are niciun motiv sa fie legata de admiterea tarii in Spatiul Schengen.

Guvernul Bulgariei: Atitudinea Frantei fata de romi este absurda.

Seful diplomatiei bulgare Kristian Vighenin a calificat drept absurda atitudinea Frantei fata de romii bulgari, subliniind ca aceasta problema nu are nciun motiv sa fie legata de admiterea tarii in Spatiul Schengen, transmite Mediafax. O asemenea atitudine in cadrul Uniunii Europene UE) este absurda, ea aminteste practici din timpuri vechi, a declarat sambata ministrulpentru postul public de radio BNR. Aceste aluzii la deportare merg prea departe, a subliniat el intr-un prim .

Ministrul bulgar de externe: Bulgaria nu are nevoie sa devina urgent un membru Schengen

Opozitia Frantei fata de intrarea Bulgariei in Schengen se bazeaza mai degraba pe motive subiective inradacinate in afacerile interne franceze decat pe unele substantiale, potrivit ministrului bulgar de externe Kristian Vigenin, potrivit presei internationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )