Libnet.ro
UNICEF

00:08

Sute de camile au murit de foame si de sete in desert din cauza conflictului dintre Arabia Saudita si Qatar

Hotnews Hotnews,
 Sute de camile au murit de foame si de sete in desert din cauza conflictului dintre Arabia Saudita si Qatar

Sute de camile au murit de foame si de sete in desert dupa ce crescatorii de camile din Qatar au fost nevoiti sa paraseasca Arabia Saudita, din cauza conflictului dintre cele doua state vecine, informeaza Daily Mail. continuă pe Hotnews

Un avion Tarom care zbura pe ruta Munchen - Sibiu - Bucuresti a aterizat direct la Bucuresti, din cauza unor probleme tehnice

O aeronava Tarom cu 81 de pasageri la bord, care zbura pe ruta Munchen - Sibiu - Bucuresti, a aterizat direct la Bucuresti din cauza unor probleme tehnice.

Circulatia tramvaielor 5 si 16, blocata circa 50 de minute din cauza unei masini parcate neregulamentar

Circulatia tramvaielor 5 si 16 a fost blocata marti, timp de circa 50 de minute, pe strada Vasile Lascar, din cauza unei masini parcate neregulamentar. Potrivit reprezentantilor Primariei Capitalei circulatia a fost reluata in jurul orei 14. 10, dupa ce autoturismul a fost ridicat de o platforma a Administratiei Strazilor sector 2.

Trump se cearta cu Chelsea Clinton pe Twitter din cauza ca a lasat-o pe fiica sa Ivanca sa-i tina locul la summitul G20

Donald Trump s-a certat pe Twitter cu Chelsea Clinton, fiica fostei sale rivale democrate in alegeri Hillary Clinton si a fostului presedinte Bill Clinton, din cauza deciziei sefului statului american de a o aseza pe fiica sa, Ivanka Trump, la masa cu liderii care au participat la summitul G20, la Hamburg, in Germania, relateaza BBC News.

Trump se CEARTA cu Chelsea Clinton pe Twitter din cauza fiicei sale, Ivanka!!

Donald Trump s-a certat pe Twitter cu Chelsea Clinton, fiica fostei sale rivale democrate in alegeri Hillary Clinton si a fostului presedinte Bill Clinton, din cauza deciziei sefului statului american de a o.

SCANDAL URIAS la Neversea: Seful OPC sustine ca localurile, inchise din cauza problemelor, functioneaza in continuare(VIDEO)

Scandal de amploare la cel mai mare festival de pe litoral. Seful OPC, Horia Constantinescu, sustine ca locatiile inchise, in urma cu doua zile, din cauza deficientelor constatate, continua sa.

SEMNAL DE ALARMA pentru toti parintii! O fata de 14 ani a murit ELECTROCUTATA din cauza telefonului mobil

O adolescenta de numai 14 ani din statul Texas, Statele Unite, a murit electrocutata dupa ce a utilizat telefonul mobil, in timp ce se afla in cada. Madison Coe a murit in casa tatalui sau, dupa.

Inundatii uriase din cauza ploilor! Statiile de metrou s-au transformat in cascade (FOTO)

Inundatii dezastruoase in Madrid, dupa 48 de ore de ploi torentiale. Din acest motiv, lucrurile au scapat de sub control si pompierii au fost nevoiti sa raspunda apelurilor a sute de persoane care au.

Banca Mondiala: Economia Siriei a pierdut 226 miliarde de dolari din cauza razboiului

Cei sase ani de razboi civil din Siria au devastat infrastructura si au provocat economiei Siriei pierderi de 226 miliarde de dolari, potrivit estimarilor publicate ieri de Banca Mondiala, informeaza AFP.

Banca Mondiala: Economia Siriei a pierdut 226 de miliarde de dolari din cauza razboiului

Ultimii sase ani de razboi civil din Siria au devastat infrastructura si au provocat economiei Siriei pierderi de 226 miliarde de dolari, potrivit estimarilor publicate luni de Banca Mondiala.

A plouat pana s-a DEMOLAT: O cladire de 5 etaje, PRABUSITA din cauza averselor (VIDEO)

O ploaie torentiala a dus la prabusirea unei cladiri de 5 etaje aflate pe malul unui rau din Tibet, anunta RT. Cladirea a fost distrusa sambata, dupa zile intregi de ploi torentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )