Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sute de curse aeriene, anulate in Italia din cauza unei greve a personalului aeroportuar

Adevărul Adevărul,
Sute de curse aeriene, anulate in Italia din cauza unei greve a personalului aeroportuar

Sute de curse aeriene au fost anulate vineri in Italia din cauza unei greve de opt ore a angajatilor aeroportuari, potrivit postului tv Sky Italia. continuă pe Adevărul

Sute de curse aeriene, anulate in Italia din cauza unei greve a personalului aeroportuar

Sute de curse aeriene au fost anulate vineri in Italia din cauza unei greve de opt ore a angajatilor aeroportuari, potrivit postului tv Sky Italia.

Italia. Sute de zboruri au fost anulate din cauza unei greve a angajatilor din aeroporturi

Sute de curse aeriene au fost anulate astazi in Italia din cauza unei greve de opt ore a angajatilor aeroportuari, transmite postului de televiziune Sky Italia, potrivit mediafax. Pe Aeroportul Fiumicino din Roma au.

Lufthansa a anulat 750 de curse, din cauza unei greve a pilotilor

Opt curse aeriene Lufthansa de la Bucuresti spre Munchen si Frankfurt, precum si cele retur au fost anulate, miercuri, din cauza grevei pilotilor. In total, au fost anulate 750 de curse ale companiei Lufthansa in lume.

Lufthansa a anulat 750 de curse programate miercuri, din cauza unei greve a pilotilor

Operatorul aerian german Lufthansa a anulat 750 de curse programate pentru miercuri, circa jumatate din total, din cauza unei greve anuntate de piloti, disputa legata de beneficiile pentru pensionarea anticipata si planurile de suplimentare a curselor low-cost urmand sa afecteze 80. 000 de pasageri.

Germania: Baza americana, evacuata din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Peste 200 de persoane au fost evacuate, joi, dintr-o zona a unei baze a armatei americane din Germania, dupa descoperirea unei bombe neexplodate din al Doilea Razboi Mondial, relateaza Mediafax.

Baza americana din Germania, evacuata partial din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Peste 200 de persoane au fost evacuate, joi, dintr-o zona a unei baze a armatei americane in Bavaria, Germania, dupa descoperirea unei bombe neexplodate din al Doilea Razboi Mondial. Bomba a fost gasita de.

Baza americana din Germania, evacuata partial din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Peste 200 de persoane au fost evacuate, joi, dintr-o zona a unei baze a armatei americane in Bavaria, Germania, dupa descoperirea unei bombe neexplodate din al Doilea Razboi Mondial, relateaza NBC News, in pagina.

Lufthansa a anulat, vineri, aproximativ 800 de curse aeriene

Lufthansa a anulat, vineri, aproximativ 800 de curse aeriene, intrucat pilotii se afla in greva, pentru a treia zi consecutiv, informeaza Mediafax.

SUA: Un avion a aterizat de urgenta, din cauza unui pasager violent

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenta pe Aeroportul Dulles, din Washington, din cauza unor probleme cauzate de o persoana aflata la bord, informeaza New York Daily News, citat de Mediafax.

Protestul pilotilor de la Lufthansa a afectat 750 de curse

Opt curse aeriene Lufthansa de la Bucuresti spre Munchen si Frankfurt, precum si cele retur au fost anulate, miercuri, din cauza grevei pilotilor. Operatorul aerian german a anulat, per total, 750 de curse. Protestul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )