Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sute de hectare de teren din judetul Constanta au devenit arie protejata, dar nimeni nu stie ce anume trebuie conservat (VIDEO)

B1 B1,
Sute de hectare de teren din judetul Constanta au devenit arie protejata, dar nimeni nu stie ce anume trebuie conservat (VIDEO)

Sute de hectare de teren din judetul Constanta sunt incluse in reteaua europeana de zone protejate. Este vorba despre zona Chirnogeni-Plopeni. Ce specii de vietuitoare vor fi insa protejate acolo si ce. continuă pe B1

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs in judetul Constanta

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs, sambata, in judetul Constanta, potrivit Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, citat de Mediafax.

Cutremur cu magnitudinea de 3,5 in judetul Constanta

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs sambata dupa amiaza in judetul Constanta, a anuntat Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului .

Cutremur in judetul Constanta. Seismul a fost aproape de suprafata

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs, sambata, in judetul Constanta, potrivit Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Conform Institutului National de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )