Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sute de persoane din Alba Iulia si Campeni au cerut respingerea proiectului de la Rosia Montana

Antena3 Antena3,
Sute de persoane din Alba Iulia si Campeni au cerut respingerea proiectului de la Rosia Montana

Cateva sute de persoane au protestat, duminica seara, la Alba Iulia si Campeni, solicitand respingerea proiectului minier de la Rosia Montana, ambele actiuni de protest fiind autorizate, potrivit Mediafax. Cea. continuă pe Antena3

Povesti de razboi si pace: fotografii si ilustrate vechi in depozitele arhivelor din Alba Iulia

Colectiile de ilustrate si fotografii ale Arhivelor din Alba contin aproximativ 3. 600 de piese, care surprind o varietate de teme: reproduceri de arta, imagini ale diferitelor localitati romanesti si europene, felicitari de Paste si Craciun, poze de grup, instantanee din viata cotidiana.

Primarul din Alba Iulia acuza Guvernul de abuz pentru ca intarzie achitarea a 6 milioane euro retinuti din proiecte europene

Primaria Alba Iulia are de recuperate suma de peste 6 milioane de euro, reprezentand corectii aplicate si cereri de rambursare neplatite in proiectele europene derulate in ultimii ani. Primarul Mircea Hava acuza Guvernul de abuz pentru ca intarzie achitarea banilor.

FOTO VIDEO 100 de moti din Apuseni au cerut la Alba Iulia stoparea proiectului Rosia Montana

Opozantii proiectului minier de la Rosia Montana nu renunta la proteste. in Aba, nucleul dur al protestatarilor s-a format in Cimpeni. Aproximativ 100 de persoane din acest oras si din alte localitati ale Muntilor Apuseni au organizat joi, la Alba Iulia, un miting, urmat de un mars de protest.

Traficant de droguri condamnat definitiv la 7 ani de inchisoare. Silviu Marta furniza canabis in Alba Iulia si Sebes

Un barbat acuzat de trafic de droguri si introducere in tara de droguri de risc a fost condamnat definitiv la pedeapsa de 7 ani de inchisoare. Florin Silviu Marta a facut parte dintr-o retea de 12 traficanti care activa in zona oraselor Alba Iulia si Sebes.

Retineri in dosarul inselaciunii cu bilete de calatorie subventionate: 13 persoane, soferi si patroni, in arestul IPJ Alba

Un numar de 13 persoane au fost retinute in dosarul inselaciunii cu bilete de calatorie subventionate de stat, instrumentet de politisti si procurori din Alba Iulia. Printre retinuti se afla si patronii, respectiv asociatii si actionarii societatilor Ariesul SA Cimpeni si Crinul Aries SRL Baia de Aries.

Peste 8.000 de persoane din 51 de tari au alergat la maratonul organizat de Raiffeisen Bank

Peste 8. 000 de persoane au participat in Piata Constitutiei, sambata si duminica, 5-6 octombrie, la cea de-a 6 editie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. In cadrul maratonului alaturi de sportivii romani au participat alergatori din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,249 seconds )