Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un tablou pictat de Van Gogh, descoperit dupa 100 de ani intr-un pod din Norvegia (FOTO)

B1 B1,
Un tablou pictat de Van Gogh, descoperit dupa 100 de ani intr-un pod din Norvegia (FOTO)

La peste 120 de ani de la moartea pictorului Van Gogh, un tablou necunoscut al artistului a fost descoperit in podul unei case. Reprezentantii Muzeului Van Gogh din Amsterdam au anuntat identificarea unui peisaj. continuă pe B1

Tablou al celebrului Van Gogh, descoperit dupa mai bine de 100 de ani intr-un pod

Reprezentanti ai Muzeului Van Gogh declara ca au identificat, dupa mai bine de 100 de ani, un tablou ce apartine celebrului pictor Vincent Van Gogh. Lucrarea, care a stat vreme de mai multi ani intr-un pod norvegian, a fost atribuita in tot acest timp unui alt artist.

Un tablou care zacea de ani de zile in mansarda unui colectionar a fost autentificat drept un Van Gogh original

Muzeul Van Gogh din Amsterdam a dezvaluit luni un tablou necunoscut al maestrului olandez, pictat la perioada de apogeu a artei sale si care zacea de ani de zile in mansarda unui colectionar privat care era convins ca este vorba de un fals, scrie AFP.

Eveniment unic in istoria picturii. Un tablou necunoscut al lui Van Gogh, prezentat in Amsterdam

Muzeul Van Gogh din Amsterdam a prezentat, luni, un tablou necunoscut al pictorului flamand. Se pare ca opera a fost realizata in perioada de varf a artei sale, fiind uitat multi ani in podul unui colectionar.

Tenis: Nicole Vaidisova va reveni in circuitul WTA dupa trei ani de pauza

Jucatoarea ceha de tenis Nicole Vaidisova va reveni in circuitul WTA dupa trei ani de pauza, a anuntat, luni, pe contul de Twitter, compatrioata si prietena sa Iveta Benesova, relateaza LEquipe. Vaidisova,.

Premierul laburist norvegian ar putea pierde puterea dupa opt ani

Opozitia de dreapta se prezinta in alegerile legislative care se desfasoara, astazi si maine, in Norvegia cu un avantaj clar fata de coalitia premierului laburist, Jens Stoltenberg, care ar putea pierde puterea dupa opt ani, informeaza EFE.

Cher va porni intr-un nou turneu dupa 8 ani!

Celebra cantareata va reveni in atentia publicului cu un nou material de studio, intitulat Closer To The Truth, primul in 12 ani. Pentru a-si promova albumul si noile piese, Cher este decisa sa porneasca intr-un nou turneu, ale carui detalii nu au fost inca dezvaluite. Ultimul turneu al artistei, Living Proof: The Farewell Tour, a .

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2557 seconds )